15 August 2014

Testimoni : Masalah keputihan hilang dengan Alfalfa Shaklee

Assalamualaikum

Hari ini saya teringin untuk berkongsi pengalaman dan testimoni pengguna Alfalfa Shaklee untuk masalah keputihan ..

Sebelum itu jom kenali apa itu keputihan ..

Keputihan adalah perkara normal bagi setiap wanita. Keputihan dianggap normal jika cecair yang keluar adalah jernih, tak berwarna, tak berbau dan tak berasa gatal-gatal .. Keputihan menjadi bermasalah atau boleh juga dianggap berpenyakit jika cecair berwarna pekat, warna putih kekuningan , berbau , bergumpal dan berasa gatal.

Jadi jangan pandang remeh soal keputihan ini ya wanita-wanita sekalian , ..

Tahukah anda ..

Masalah keputihan ini berlaku akibat jangkitan kulat .. jika anda tak merawat dengan segera ia boleh merebak dan menyerang organ-organ penting lain di dalam badan dan ia juga boleh jadi penyebab anda tidak boleh hamil .. sebab itu wanita-wanita sekalian anda kena peka .. terutama pasangan yang sudah berkahwin masalah keputihan boleh memberi kesan pada organ seksual lelaki kerana akan turut berasa melect, gatal dan merah-kemerahan ,, jadi berhati-hati lah ye !!

Bak kata Dr Hamid Arshat masalah keputihan atau vaginal discharge ...
Apa kata mereka yang telah mengambil Alflafa Shaklee ini ? jom baca..

Alfalfa bukan sahaja membantu masalah keputihan malah ia memberi kesan ke atas keintiman wanita.. ini khas untuk yang sudah berkahwin yer .. seperti di dalam testimonial di atas..

Tahukah anda Alfalfa juga mengandungi phytoestrogens .. menyebabkan ia berfungsi sama seperti kacip fatimah, maka ia amat membantu dalam ' hubungan ' suami isteri (enhance libido)..  kalau rasa teringin nak cuba silakan :)

Sebenarnya banyak lagi manfaat Alfalfa Shaklee ini. nak tahu lebih lanjut baca di sini. ALFALFA SHAKLEE.
Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee dari saya .Nurzhiana Mohd Yunus


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116


sms/whatsapp : 0135707812


FB Page : Ziana Beauty ShoppeTerima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.
0 comments:

Post a comment