Jan 4, 2017

Promosi Vivix Shaklee Januari 2017

 
Assaamualaikum dan hi :)


Selamat tahun baru 2017!  Untuk bulan Januari ni Shaklee ada buat Promosi Vivix! yeayyy... best kan?! Hihi. Promosi Vivix ni memang ramai yang tunggu tau sebab biasa Shaklee buat setahun skali je.



~Promosi Vivix sah hingga 31 Januari 2017~


Dalam banyak2 suplemen Shaklee, Vivix ni paling best dan paling menarik perhatian gee. Dalam 1 botol Vivix ni macam khasiat kita dapat. Dan Vivix ni siap dipatenkan! woww best tak best!


Apa itu Vivix?

Vivix adalah cecair pekat berwarna merah yang merupakan hasil gabungan daripada 4 bahan2 unik botani yang unggul iaitu Polyganum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu. Kesemua bahan botani ini sangat kaya dengan polifenol.




Apa pula Polifenol ?

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat terbaik antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.


* * *


Ok. Untuk ingrediant Vivix ini ada 4 bahan utama dia guna. Dan semua bahan2 ni sangat2 best. Nak tau best tak best jom....


1- ANGGUR MUSCADINE

Anggur ni saiz sebeser bola golf! Yess betul. Sebelem kenal Vivix ni gee tak tau pun ada anggur besar macam ni. Hebatnya anggur ni dia ada lebih satu pasangan kromosom yang bermanfaat untuk kesihatan. Maksudnya anggur muscadine ada 20 kromosom berbanding anggur biasa. Anggur ni ada ciri-ciri untuk menghentikan bahan kimia yang menjadi penyebab kanser, juga sebagai anti-virus dan anti-bakteria.

Anggur muscadine dan bijinya adalah salah satu daripada sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri anti-radang. Jika dibandingkan dengan anggur lain, ia mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terbukti berfaedah bagi kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah selain melambatkan proses penuaan!




2- ELDERBERRY

Bukan sebarang Berry tapi berry jenis PREMIUM HIGH CLASS dalam salasilah keluarga berry uolls! Elderberry ni sangat popular dan telah lama digunakan dalam perubatan tradisional.

Antara manfaat lain yang sangat penting dari Jus Elderberry adalah:
  • Kemampuannya untuk mencegah cancer, fakta ini dikaitkan dengan antioksidan yang terkandung di dalamnya.
  • Meningkatkan sistem imunisasi tubuh serta sangat membantu dalam mengurangkan radang penyakit AIDS dan cancer.
  • Berupaya untuk menurunkan kadar kolesterol untuk mencegah penyakit jantung.
  • Membantu mengatasi dan merawat masalah diabetes.
  • Meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal.


3- PURPLE CARROT

Purple carrot pun ada?! Yes purple carrot ni sumber terbaik vitamin A dan mengandungi phytochemical termasuk lah carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes. Ia juga mengandungi anthocyanins, antioksidan yang mustajab. Anthocyanins bertindak sebagai anti-radang, anti-mikrob dan anti-carcinogen yang berupaya untuk mengurangkan risiko penyakit jantung.

Asid klorogenik adalah anti oksidan paling banyak dalam semua carrot termasuk lah Purple Carrot. Ia bertanggungjawab mengurangkan risiko penyakit Diabetes.




4- POLYGONUM CUSPIDATUM (Knotweed Jepun)

Sejenis tumbuhan perenial yang besar berasal dari asia, juga banyak ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Knotweed jepun adalah sumber komersial Resveratrol. Polygonum Cuspidatum banyak manfaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplement ANTI PENUAAN.





Hebat kan bahan2 botani yang diguna untuk menghasilkan Vivix Shaklee ini kan?! Setelah digabungkan kesemua bahan2 botani ini, Vivix Shaklee boleh bertindak dalam 4 mekanisma utama iaitu;


1. Memperbaiki DNA - Setiap hari sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Vivix membantu mempertahankan dan memulihkan DNA sel tubuh dengan memperlahankan proses tersebut.


2. Memperbaiki tenaga - Sel tubuh kita cepat kehilangan tenaga apabila terdedah kepada penuaan dan ini menyebabkan fungsi sel menurun. Dengan Vivix dapat membantu menguatkan sel-sel tubuh.


3. Melambatkan pembentukan protien AGE - Protien AGE (advance glycation end products) yang berlebihan boleh mempercepatkan pengoksidaan sel yang membawa kepada kerosakan sel. Vivix dapat melambatkan pembentukan protien AGE.


4. Kawalan genetik - Penuaan membawa kepada kemerosotan umur pada tahap selular. Vivix boleh mengaktifkan satu kawalan genetik utama yang akan melambatkan penuaan pada peringkat selular.



Kesimpulannya, Vivix Shaklee ini;
  • Menggalak penuaan yang sihat – awet muda dan anti-penuaan
  • Meningkatkan kesihatan imum badan
  • Membantu dalam proses penurunan berat badan
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Menyokong kesihatan mata
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
  • Membantu mengelakkan kanser / merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – bertindak melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
  • Menggalakan kesihatan keseluruhan






Selain untuk kesihatan, Vivix Shaklee juga telah terbukti dapat membantu menyelesaikan masalah2 serius seperti:
  • Alzheimer atau nyanyuk
  • Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
  • Diabetes
  • Gout
  • Kolestrol tinggi 
  • Kanser dan tumor
  • Katarak dan masalah mata
  • Letih 
  • Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh 
  • Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
  • Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
  • Masalah saraf
  • Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
  • Tekanan Darah Tinggi


Tahukah anda? Vivix Shaklee mengandungi resveratrol, di mana kebaikannya bersamaan 3000 gelas arak merah. Tetapi! Vivix Shaklee 10x lebih bertenaga daripada resveratrol. Dan ia TIDAK mengandungi alkohol dan menggunakan bahan2 semulajadi yang terbaik dan bermanfaat untuk kesihatan menyeluruh. Vivix telah mendapat sijil HALAL daripada Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).


Bagi yang tidak suka mengambil tablet atau tidak suka mengambil banyak2 suplemen, Vivix Shaklee pilihan terbaik untuk anda! Dengan hanya mengamalkan sesudu atau 5ml Vivix Shaklee setiap hari ia dapat menjaga dan meningkatkan kesihatan secara menyeluruh. Pendak kata Vivix Shaklee ni Perfect untuk kesihatan dan kecantikan .




Vivix Shaklee juga boleh dicampur dalam minuman kegemaran anda!







Ok. Siapa yang boleh mengambil Vivix Shaklee ini? 
  • Mereka yang berumur 18 tahun ke atas
  • Yang ingin awet muda ( kulit cantik remaja )
  • Yang inginkan badan sihat
  • Individu yang aktif bersukan
  • Ada masalah rabun mata – pegambilan antioksidan yang tinggi sangat penting
  • Pesakit Diabetes
  • Pesakit gout
  • Arthritis
  • Ibu bapa yang sibuk bekerja
  • Individu yang ingin kurus
  • Yang ingin berhenti merokok!

Vivix Is Proven! Inilah antara sebab VIVIX sentiasa jadi pilihan ramai even harga dia mahal. But, mahal mahal Vivix pun tetap high demand tau sebab khasiat dan kebaikan Vivix tu sendiri!



Testimoni Consumer Vivix Shaklee





























**OFFER BEST UNTUK SETIAP PEMBELIAN 2 BOTOL VIVIX DAN KE ATAS, ANDA BERPELUANG UNTUK MENDAPATKAN:



Untuk setiap ahli baru @ new membership dan buat belian 100uv dalam satu resit, anda berpeluang untuk membeli Shaker Shaklee yg Limited Edition ini!




Semua membership Shaklee layak untuk membeli multi stack ini dengan setiap belian 150uv!




Juga sama, setiap membership Shaklee layak untuk membeli Caritomax buy 1 1 ini dengan setiap belian 150uv dalam satu resit!








Hubungi gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


WA 013-5707812

Instagram: @shakleebygee

FB: Ziana Eunos