Sep 16, 2017

Harga Vivix Murah 16 September 2017!





Vivix Murah 16 Sept!

Sebab apa?

Sebab promosi 16 Sept ni sahaja Sempena Hari Malaysia! 

Beli 2 botol Vivix dapat diskaun 5%!

Pada consumer baru boleh dapat untung besar lebih RM 100 sebab boleh dapat;

1. Diskaun 5% (RM 40)
2. FREE Membership worth RM 70
3. FREE Postage worth RM 10
4. Cash Bonus Extra 5%
5. Lucky Dip (Cabutan Bertuah dapat mana2 barang Shaklee-semua orang dapat!)

Wahh wahh banyak sangat untung tu kan!

Orang lama dah daftar Shaklee pun dapat untung dalam RM 80

Wah untunglah jadi ahli Shaklee
Ahli baru dapat untung 
Ahli lama pun dapat jimat jugak!

Jom dapatkan produk terbaik pada hari baik dan offer best ini! 16 September, hari ini ada offer best untuk uollss!!


Untuk order dan pertanyaan boleh klik link ini

http://www.wasap.my/60135707812/PromoVivix16Sept


* * * 


Antara lucky dip yang kami dapat harini, boleh tengok kod LD tu ok. 

Semua orang dapat luck dip ni tapi produk or barang Shaklee jer lain-lain. 

























Ada yang tanya gee jugak, beli Vivix je ke boleh dapat lucky dip? 

Tak. Mana-mana produk boleh beli. Asalkan cukup 200 point atau pembelian dalam RM800. 





Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!