Aug 30, 2018

Ranking Alexa 30 Ogos 2018 - Part 1


Rangkin Alexa ni pertama kali Gee cuba. Sebelum ni slalu tengok orang buat kan so kalini Gee saja nak try nak tengok hasil dia macam mana.




Ranking Alexa 30 Ogos 2018

Global Rank: 2 470 139
Rank in Malaysia: 25 950
Alexa Rank not Available: Not enough traffic data


Sebab ni baru kali pertama buat so Gee tak dapat bandingkan lagi. Tapi Gee tengok macam besar sangat😂😂.  Nampak gaya Gee kena usaha lebih lagi ni.


Korang ada idea tak macam mana nak bagi lagi bagus kita punya ranking alexa ni ya? Ada idea boleh share dengan Gee ok.


Sumber: Ranking Alexa