Sep 21, 2018

Promosi Shaklee 1 Hari Saja & Peluang Dapat Lucky Draw?!


Promosi 1 Hari Saja dari Shaklee ni sempena menyambut Hari Malaysia 2018! Kalini best sebab berpeluang dapat Lucky Draw dari Shklee juga!! Hadiah memang best semua!!

Apa Promosi yang ada dari Shaklee?

1- Daftar jadi ahli dan buat belian 200 point atau dalam belian sebanyak RM 800 ke atas, anda dapat
  • 1 lucky dip
  • Join ahli secara Percuma! (jimat RM 65)
  • Percuma payung Youth! (payung ni besar gedabak hihi sebab Gee ada satu)
  • Percuma kos penghantaran (jimat RM 10)

2- Bagi yang sudah mendaftjar jadi ahli, anda juga boleh dapat hadiah luck dip ni dengan syarat buat belian dalam 200 point dalam satu resit. 


3- Promosi VIVIX!

Ada 2 pilihan;
  • Beli 2 botol vivix dapat diskaun 5%, dapat percuma kos penghantaran, percuma keahlian shaklee, dapat cash bonus. Juga boleh dapat 1 lucky dip!
  • Beli 6 botol vivix, dapat percuma 1 botol Vivix, dapat percuma kos penghantaran, percuma keahlian shaklee, dapat cash bonus. Dapat 3 lucky dip! 

*Masa nilah peluang beli Vivix harga lagi murah dari biasa! Sebab ada diskaun 5%!😱😍

Promosi 1 Hari! 


Promosi 1 Hari saja ini sah pada 22 September 2018 iaitu pada hari SABTU ini! JOmm!!

Tunggu kejap...

Antara hadiah lucky dip yang Shaklee bagi nanti ialah:
  • Vivix
  • Youth
  • Vitamin C
  • Lecithin
  • Youth Exclusive Wrislet
  • Shaklee Salad Container


Semua hadiah lucky dip dia menarik dan best kan?? Apa lagi kena siap sedia lah hari SABTU (22 Sept), esok yer✌.

Pengalam Gee join promosi macam ni dari Shaklee, macam kali lepas memang semua orang dapat hadiah lucky dip tu tapi kena dapat 200 point ke atas lah yer.



Macam mana nak join? Macam mana nak dapat hadiah lucky dip?

Hubungi Gee terus ke 013-5707812 atau klik sini untuk whatsapp Gee ok. Gee sedia membantu anda.