Aug 7, 2019

Promosi Shaklee Ogos 2019


Senarai Promosi Shaklee sepanjang bulan Ogos 2019. Jom kita lihat ada promosi apa dari Shaklee bulan ni.

1. Promosi Vivix 
Ada 2 pilihan promosi Vivix bulan ini.




Beli 2
- diskaun 5% (Khas utk ahli baru & lama)
- RM 722
- Free postage (RM 10)
- cash back RM 34
- JIMAT RM 224

Beli 6 Percuma 1
- RM 2280 (jimat RM 570 dari harga biasa)
- Free Postage (RM 10)
- Free Membership (RM 65)
- Cash Back RM 250
- JIMAT RM 895




2. Promosi Youth Mask
Beli 2 Youth Mask dapat PERCUMA;
  • facial brush
  • organza bag



Youth Purifying Clay Mask 


Youth Hydrating Gel Mask



3. Promosi Skin Care YOUTH
Beli mana-mana produk skin care YOUTH dalam 1 resit cukup 200uv dapat Percuma Radiance C+E berharga RM330.


Kebaikan Radiance C+E


Kita ada beberapa jenis skincare Youth. Semua boleh beli mana-mana item ini dalam 1 resit dan kemudia anda layak dapat PERCUMA RADIANCE C+E.
  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defense Moisturizer spf 50
  • Night Ceam (Light / Rich)
  • Activating Serum 
  • Restoring Eye Treatment
  • Hydrating Gel Mask
  • Purifying Clay Mask

Info skincare YOUTH lihat dan rujuk di sini:

13 Kelebihan Youth

5 Sebab Pelru Pilih Youth

Review Pencuci Muka Youth

Review Toner Youth

Review Moisturizer spf 50

Krim Mata Youth

Review Night Cream Youth



4. Promosi Shakleebaby
Beli satu-satu produk Shakleebaby, dapat PERCUMA 1 lagi produk!





5. Promosi Jom Shaklee - Khas untuk Ahli Baru 

-Vivix Twin Pack
Promosi Vivix ini yang paling ditunggu ramai. Sebabnya harga jimat berganda!





Beli 2 botol Vivix dapat DISKAUN 10% lagi murah dari harga ahli dan Percuma Vivix Paper bag. 



Vivix Shaklee sesuai untuk yang berumur 18 tahun ke atas dan;
  • Yang  pentingkan kesihatan
  • Yang ada masalah kulit 
  • Yang nak kuruskan badan
  • Yang ada darah tinggi
  • Yang ada gout
  • Yang ada kencing manis
  • Yang ada masalah lutut
  • Yang cepat letih lesu
  • Yang aktif bergerak
  • Yang ada penyakit kronik (sebagai satu ikhtiar)


-Daily Essential Set
Set ni satu keluarga boleh ambil. Apa yang ada dalam set ini;
  • Protein ESP
  • Vitamin C
  • Omega Guard
  • Vitalea
  • Bcomplex
  • Vivix

Set ini ibu berpantang boleh amik. 



Semua orang juga boleh ambil Daily Essential Set ini.



Beli set ini anda bakal dapat DISKAUN 10% lagi murah dari harga ahli dan Percuma Discover Within Paper bag. 

Kebaikan Setiap Suplemen dalam Daily Essentials Set:
  • Vitamin C - meningkatkan sistem imun badan, kurang demam selsema, mencantikkan kulit
  • ESP - memberi tenaga, mengenyangkan, kawal paras gula dalam darah, bagus untuk membaiki kulit jerawat dan parut, rendah lemak & tiada kolesterol serta sesuai untuk berpuasa
  • B-Complex - lengkap dengan asid folik (bagus untuk bakal ibu & ibu hamil), menukar makanan kepada tenaga, meredakan pening dan anti-stress vitamin
  • Omega Guard - suplemen Omega 3, bagus untuk fungsi otak, menjaga kesihatan jantung, membakar lemak dan kolesterol
  • Vitalea - multivitamin lengkap dengan zat besi, bagus untuk masalah anemia, memberi tenaga, pelengkap nutrisi
  • Vivix - suplemen yang mampu menembusi hingga ke peringkat DNA sel dalam badan, baik untuk kesihatan menyeluruh, awet muda dan cergas bertenaga

Siapa yang perlukan?
  • Ada masalah kulit
  • Yang mementingkan kesihatan
  • Pasangan yang berikhtiar untuk hamil
  • Ibu hamil 
  • Ibu berpantang (bonus boleh jaga badan dan kesihatan ibu anak)
  • Untuk seisi keluarga


-YOUTH Starter Set
Set Permulaan bagi anda yang baru nak mencuba skincare YOUTH. Penggunaan starter set ni penting pada yang baru nak mula guna skincare. Asas-asas ini kena kukuh dulu sebelum guna full set rangkaian skincare.

Set skincare ini mengandungi:
  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defense Moisturizer spf 50
  • Night Ceam (Light / Rich)



Setiap pembelian set skincare ini, anda bakal dapat PERCUMA:
  • YOUTH Skin Care Guide (E/B/C)
  • Discover Beauty Within Paper bag



Banyak PROMOSI BULAN OGOS ini dari Shaklee Malaysia kan?? Meriah sangat order masuk bulan ini hihi.




Berminat untuk mendapatkan produk / Promosi Shaklee ini? Anda boleh menghubungi saya terus di sini;

Rakan Shaklee Anda,
Nurzhiana bt Mohd Yunus (Gee)
SMS/WhatsApp :+60135707812
FB Page: 
Ziana Enos Dot Com
Personal FB : 
Ziana Eunos
Instagram: 
@zianaeunos.co


Saya ialah Gee yang juga merupakan pengedar aktif Shaklee yang jujur dan amanah sejak 2015, serta berusaha untuk membantu meningkatkan kesihatan anda. Hubungi saya terus agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda untuk hidup lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin yang betul dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda KHAS untuk CUSTOMERS saya sahaja!


NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat nak menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, VICTORY EMPIRE TEAM yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.




1 comment:

  1. menarik nyer skincare youth tu.
    aida berkenan tang mask tu.
    now, sedang on dgn satu skincare. nanti lah...
    if abis ni, nak try lah youth.
    harga skit lebih kurang jer dgn yg skang ni.

    ReplyDelete