12 January 2020

Tercapai Hajat Makan Aiskrim Daim


Akhirnya hajat nak merasa ais krim Daim tercapai😍😃. Selalu tengok orang share je. Rasa dia sedap macam coklat Daim tu. Sedapp!


Macam ni rupa ais krim Daim tu. Bentuk kon.



Ni ais krim m&m's. Sedap jugak.



Ni ais krim kinder bueno. Pun sedap.



Snickers juga sedap.



Ni pun sedap. Kecik jer ais krim kinder ni.



Satu lagi icekimo. Perasa vanilla. Sedap juga




Mana gee beli ais krim coklat atas tu? Ni gee beli di Jaya Grocer Johor. Sebab kebetulan gee ada hal family so singgah sana terus beli.




4 comments:

  1. xminat sgt coklah daim tapi kinder bueno suka giler, kalau jumpa ais krim dia nak try juga..hehe

    ReplyDelete
  2. Saya pun telah cuba... memang rasa sama macam chocolate

    ReplyDelete