01 June 2020

Pencapaian Mei 2020


Alhamdulillah syukur sekali lagi untuk bulan Mei lepas. Sales grup Shaklee Gee juga kekal banyak macam bulan sebelum.

Ingatkan bila pkp dulu sales akan berkurang tapi sebaliknya jadi! Terkejut sangat. Sales naik berganda dari sebelum. Syukur Ya Allah.




Inilah barisan ahli grup Gee yang aktif buat sales mereka setiap bulan. Ada yang makan sendiri juga layak  dapat bonus. Bonus Shaklee ini akan dapat setiap 14hb setiap bulan. Kiranya nanti kami akan dapat bonus Shaklee pada 14 Jun nanti. Tak lama lagi kan??



Founder dia pun nak gak hehe


Untuk makluman korang, Shaklee tak pernah gagal lagi membayar BONUS pada setiap ahli dia yang layak terima bonus sejak 25 tahun lepas bagi Shaklee Malaysia.

Keistimewaan bisnes Shaklee ini ialah, pada sistem bisnes yang terbukti bertahan lama. Sistem dia sangat adil. Tak ada istilah orang atas macam Gee lah contohnya goyang kaki. Tak ada begitu. Gee kena rajin juga buat sales semua bersama dengan downline Gee.

Konsep dia sama-sama buat sama-sama dapat. Yang duit bonus tu bukan amik dari downline kita tapi Shaklee yang bayarkan. Best kan??

Satu lagi keistimewaan Shaklee pada produk dia. Setiap produk Shaklee sangat berkualiti tinggi, ada ujian semua ke atasa setiap bahan dia dan bahan-bahan yang diguna juga terlebih organik. Maksudnya, tanam dah memang organik tapi Shaklee akan periksa dan buat ujian lagi. Bergitulah.

Yang penting produk dia berkesan dan selamat untuk di ambil dalam masa panjang juga.

Dan menariknya produk Shaklee dan perniagaan Shaklee ini boleh diwarisi ke generasi akan datang.



Nak join kami tambah pendapatan di Shaklee?? Jom Gee sedia membantu anda. Syarat umur 20 tahun dan ke atas boleh join kami!!
  • Yuran RM35 atau Free juga (ada cara dia)
  • Ada hp dan internet
  • Rajin
  • Sanggup nak belajar
  • Komited 
  • Tak perlu ada modal untuk beli stok
  • Ada grup support
  • Ada coaching online
  • Ada koleksi gambar dan testimoni semua disediakan









Berminat boleh hubungi Gee di 013-5707812 atau link whatsapp www.wasap.my/60135707812/joinbiz







5 comments: