15 September 2020

Features Baru Facebook Ada Avatar


Hari semua meriah facebook gara-gara muncul avatar hehe. Yang gee perasan jarang update pon banyak dah muncul kat wall FB. Memang meriah betullah FB dari petang ke malam ni.

Features dia pun menarik, cartoon avatar siap kita boleh edit dan pilih lagi nak macam mana. Memang cartoon betullah hehe. Gee pon amik peluang skali buat gak. Seronok kan. Sampai gelak-gelak tengok orang lain. Hehe.







Alang-alang dah femes avatar ni kan, Gee sajalah buat poster skali haha. edit gambar letak produk. Saja nak bagi meriah hehe. Comey pulak tengok kan. Hehe. Amik aura dia. 













Ok selamat berfacebook dan beravatar semua. Cara nak buat cartoon tu klik jer try it kat mana-mana kawan fb yang buat tu. Jika tak muncul kena update fb dululah gitu. Selamat mencuba!




7 comments:

  1. Ye betul.. Sangat meriah FB dengan avatar... LeYa pun tak ketinggalan membuatnya.. Haha..

    ReplyDelete
  2. Kelmarin meriah di facebook dengan pelbagai emoticon avatar ini haha

    ReplyDelete
  3. Kak shima pun jarang bukak fb. Dah try jgk avatarr ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  4. hahaha nasib i masih tidak terjerebak

    ReplyDelete