13 January 2021

Makan Apa Harini #3


Kalini Gee nak share menu sushi pulak untuk Makan Apa Harini. 

Sebenarnya sebelum ni tak minat sangat sushi tapi sejak 1-2 bulan ni macam suka pulak makan sushi. Jika nak tanya Gee suka sushi apa tak pasti lagi tapi so far yang dalam gambar bawah ni suka makan semualah. 


SUSHI AEON MALAYSIA




Sushi ni Gee beli kat AEON KULAI minggu lepas. Masani dengan sepupu beli kitaorang tengah cari apa makanan yang best. So trylah beli sushi dalam packing gini.  

Harga dalam RM 13 - RM 15 sepekat haritu rasanya Gee beli. Sedap juga rasa dia. Memang kenyang makan. Sorang makan orang lain tak nak sangat. 


Korang suka sushi apa? 




 

7 comments:

  1. entah kenapa akak xleh mkn sushi hehee
    tgk org mkn sedappp je

    ReplyDelete
  2. Sedapnya Sushi. Saya suka Sushi kat Shusi Tei

    ReplyDelete
  3. Shushi sedap! tp sushi yg gee mkn shida xbpe kenan hehe..suka yg ade mix mcm ada takoyaki ke..inari ke..yg ade kulit ikan ke telur tah xingat pulak ^_^

    ReplyDelete
  4. tekak melayu kak shima belum boleh terima lagi sushi nie hehehe

    ReplyDelete
  5. Sedapnya. Lama tak makan sushi sejak pkp tahun lepas. lama tak ke AEON.huhu

    ReplyDelete