Nov 10, 2014

Set bakar dan pecah lemak paling popular!!



Rungsing, risau banyak lemak-lemak kat badan?? 

Badan kurus pun perut banyak lemak, perut buncit??

Macam mana nak buat?

Selain bersenam salah satu alernatif terbaik ialah dengan mengambil supplemen.. orang zaman sekarang kan banyak yang malas nak bersenam tapi sekurangnya buatlah aktiviti fizikal 2-3 kali seminggu seperti turun naik tangga, joging, berbasikal dan macam-macam lagi yang boleh.

* kawal pemakanan juga penting kalau nak buang & bakar lemak2 jahat dalam badan *


» Lecithin + Omega Guard agen pemecah & pembakar lemak «


Kebaikan set bakar dan pecah lemak paling popular ini :
- Lecithin pemecah lemak 
- Omega membakar lemak & meningkatkan metabolisme 
- Lecithin menurunkan total serum kolesterol & meningkatkan kolesterol baik HDL 
- Omega mengekalkan tahap kesihatan triglesireda & menurunkan kolesterol LDL jahat 
- Omega juga membantu mengawal rasa lapar. omega 3 akan bertindak balas dengan hormon Leptin, sejenis hormon yang akan menghantar signal ke otak untuk mengehadkan rasa lapar
- Membantu masalah perut buncit & kawal obesiti 
- Tingkatkan perkembangan otak sesuai utk pelajar 
- Memelihara kesihatan jantung

Gabungan Lecithin + Omega Guard pastinya kombinasi terbaik untuk membakar lemak dengan lebih efektif!! 


Jom tengok testimoni kejap >_<











Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .



Nurzhiana Mohd Yunus


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116


sms/whatsapp : 013-570 7812


FB Page : Ziana Beauty Shoppe



Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.