Mar 24, 2015

4 Cara Vivix Shaklee untuk Kurus | Testimoni Kurus dengan Vivix


Assalamualaikum & Hi  semua !


Bila sebut kurus semua suka kan.. hihi..Gee tahu ramai lagi kat luar sana yang tengah berusaha kuruskan badan.. Gud luck semua !! hehe. Ok sebenarnya kan ada yang terkejut bila Vivix Shaklee ini pun boleh membantu mereka yang nak kurus.


Vivix Shaklee untuk kurus


Bagaimana Vivix Shaklee bantu untuk kurus?


Vivix Shaklee merupakan produk anti penuaan yang terbaik dan terlaris masa kini kerana ianya kaya dengan ekstrak RESVERATROL tulen.


Khasiat Resveratol dalam vivix shaklee untuk kurus :


1.Resveratrol menaikkan metabolisma badan

Makin tinggi metabolisme makin banyak kalori akan dibakar seterusnya proses pembakaran lemak lebih cepat berlaku dari biasa.


2.Resveratrol menghalang pengumpulan lemak dan memusnahkan deposit lemak dalam badan

Dan lemak-lemak ini semua akan digunakan sebagai tenaga. Cara ini sangat berkesan dan selamat dalam penurunan berat badan kerana lemak-lemak tulen yang akan dibuang manakala jisim otot serta tisu-tisu penting yang lain masih dikekalkan.


3.Resveratrol menghalang kenaikan paras hormon estrogen supaya lemak-lemak tidak disimpan. Hormon estrogen ini sebenarnya yang menyebabkan lebih banyak lemak disimpan di dalam badan. Apabila hormon estrogen ini dikurangkan, tubuh akan berhenti menyimpan lemak dan lebih banyak otot akan dibina.4.Resveratrol juga memberi rasa kenyang dan ini dapat membantu mengurangkan keghairahan dan selera makan.


Kepada anda yang ada masalah KEGEMUKAN atau malas nak ambil banyak jenis supplemen yang lain sila lah berikhtiar dengan Vivix.. Kerana memang terbukti keberkesanannya !
Testimoni vivix shaklee untuk kurus

Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .Nurzhiana Mohd Yunus


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116


sms/whatsapp : 013-570 7812


Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.