20 August 2015

Cara mudah atasi sembelit dan masalah terlalu lama membuangTahu tak kalau tak membuang setiap hari tu antara TANDA yang sebabkan PERUT BUNCIT. So hati-hati ya. Jangan ingat ini normal. Jangan dibiarkan. Lama-lama boleh jadi BUASIR!

Cik Gee ada penyelesaiaannya untuk awak awak yang ada masalah sembelit & sukar membuang atau mengambil masa terlalu lama dalam tandas untuk membuang. 

Pendek kata HERBLAX ini macam julap lembut.. bukan macam julap yang biasa di pasaran. Sebab dia bagi effect perut akan memulas sebelum nak membuang dan lepas saja selsesai membuang terus perut akan rasa ok!

Kalau dalam sehari awak makan macam-macam kan, HERBLAX ini antara benda wajib awak ambil sebelum tidur. Sangat best, esok pagi "kompom" membuang.. lega rasa ^ _^


Jom cik gee perkenalkan HERBLAX dari Shaklee.

HERBLAX ini sebenrnya campuran 9 jenis herba herba semulajadi iaitu alfalfa leaves, senna leaves, anise seeds, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver’s root.


Jom baca manfaat dalam setiap biji HERB-LAX yang anda ambil:
-Membersih najis yang tersekat
-Menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut
-Mengempiskan perut
-Mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus
-Mengurangkan / memberi kepejalan pada perut
-Mencuci bersih usus dari segala toksin
-Membantu membuang toksin dan membawa keluar lemak dari badan (bagus untuk kuruskan badan)


Siapa perlukan HERB-LAX :
-Pengamal tegar ubat tahan sakit
-Mereka yang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit
-Mereka yang mengalami banyak jerawat
-Pesakit gout
-Mereka yang ingin membersihkan usus terutama sekali mereka yang baru berjinak2 dengan suplemenApa kata mereka yang mengamalkan HERB-LAX ini :
Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116


sms/whatsapp : 013-570 7812


Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya. 

0 comments:

Post a Comment