Sep 11, 2015

Vivix Shaklee untuk lelaki | 5 sebab orang lelaki suka minum Vivix Shaklee5 sebab orang lelaki suka minum Vivix Shaklee:


1. Mudah untuk diambil 


Ya, Vivix Shaklee satu-satunya supplement Shaklee dalam bentuk cecair. Dengan hanya mengambil 1 sudu kecil setiap hari sudah cukup.


2. Cukup untuk kesihatan menyeluruh
 
Khasiat Vivix Shaklee ini sangat hebat. 1 sudu sehari Vivix shaklee cukup untuk memberikan khasiat untuk kesihatan secara menyuluruh termasuk kesihatan mata, jantung, kulit, mencegah kanser. Ini kerana Vivix Shaklee adalah supplement yang kaya dengan resveratrol.
3. Boleh kuruskan badan

Jangan tak tahu, orang lelaki juga suka minum Vivix Shaklee kerana ia boleh membantu menguruskan badan. Macam mana Vivix Shaklee boleh kuruskan badan?

- kandungan resveratrol dalam Vivix Shaklee boleh meningkatkan metabolisme tubuh
- resveratrol menghalang pengumpulan lemak dan memusnahkan deposit lemak dalam badan dan lemak-lemak ini akan digunakan sebagai tenaga
- resveratrol menghalang kenaikan paras hormon estrogen supaya lemak-lemak tidak disimpan


4. Berhenti merokok

Vivix Shaklee salah satu ikhtiar terbaik untuk mereka yang ingin berhenti merokok.

Bagaimana?

Selepas konsisten meminum Vivix Shaklee, ia akan membuatkan rokok rasa pahit seklaigus mengurangkan ketagihan merokok ! Vivix Shaklee bertindak dengan cara memulihkan semula struktur DNA dan seterusnya membantu menghasilkan sel-sel yang lebih sihat. Sel-sel yang telah rosak akan dibaiki. Best ke seronok? Dengan hanya mengamalkan sesudu vivix setiap hari boleh membantu anda berhenti merokok !


5. Resdung 

Ada masalah resdung? Tak suka telan tablet? Gee 'highly recommend' Vivix Shaklee untuk anda. Lelaki or perempuan semua boleh ambil Vivix Shaklee. Sebab Vivix Shaklee tinggi antioksidan yang sangat membantu untuk menguatkan antibodi tubuh.
Testimoni Vivix shakleeHubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .Nurzhiana Mohd Yunus


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116


sms/whatsapp : 013-570 7812Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.