Mar 16, 2016

Testimoni Terbaru ESP: ESP Pilihan Wanita Moden Masa Kini


Energizing Soy Protien - ESP 




ESP menjadi pilihan ramai wanita masa kini.. berikut antara feedback dan testimoni dari customer2 cik gee . Nak tau sebab apa? Jom teruskan baca ..



  • kulit mereka lebih sekata, lebih cerah
  • kulit kurang berminyak, bedak pun tahan lama kalau tepek kat muka
  • jerawat jarang muncul
  • kulit lebih anjal
  • rambut kurang gugur
  • kekal bertenaga sepanjang hari,
  • kenyang lebih lama
  • kurang nak mengunyah junk food
  • takde dah gastrik/senggut
  • tumbuh makin fit,slim
  • kalau ibu hamil lak, mereka kata mereka lebih bertenaga, anak yang lahir kulit saaaangat cantik, tak mudah ruam
  • kalau yang ibu menyusu pulak, mereka kata susu lebih pekat, banyak
  • awet muda
  • rahim lebih kuat
  • kuku jadi cantik
  • parut stretch mark hilang
  • dan baaaaanyakkkk lagi feedback yang best best tu semua diorang yang kata tau..


Ini sebahagian dari testimoni dari secret grup kami di Telegram ^_^



















Promosi Harga Terlajak Murah ESP 
dari 01 - 31 Mac 2016

Jom borong ESP!!







Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

SMS/WHATSAPP 013-570 7812

Instagram @shakleebygee


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE