Apr 27, 2016

16 Koleksi Terbaru Testimoni Vitamin C Shaklee


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua :) 

Promosi Harga Runtuh Vitamin C Shaklee masih lagi rancak ya.. tinggal 3 hari lagi sebelum promosi TAMAT 30 April ni. Jom dapatkan sekarang dengan harga kasih sayang :)






Kebaikan Vitamin C
--------------------

Untuk kecantikan
  • Merangsang penghasilan kolagen
  • Mencerahkan kulit
  • Melambatkan penuaan
  •  Menyekat pigmen penyebab jeragat
  • Memperbaiki kulit kering & kasar
  • Mengurangkan kedutan 
  • Melindungi dari kesan sunburn!

Untuk kesihatan
  • memperbaiki resdung dan alergi
  • kuatkan sistem imunisasi
  • memperbaiki gusi berdarah
  • memastikan paras kolesterol & tekanan darah pada paras normal
  • sebagai antioksidan melindungi dari radikal bebas 


Kebaikan & Keistimewaan Vitamin C Shaklee 


* * *

Testimoni Vitamin C Shaklee ( testimoni semua gee ambil dari secret grup kami di telegram :)

























Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

SMS/WHATSAPP 013-570 7812

Instagram @shakleebygee


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)



Continue Reading

Apr 24, 2016

Testimoni Vitamin C Buat Kulit jadi Cantik #Shaklee


Assalamualaikum dan salam ceria :)

Vitamin C vitamin femes untuk kulit cantik :) Jom lihat testimoni dari kawan cik gee, Puan Nini pengamal tegar Vitamin C .


 

Saya Suka Vitamin C Shaklee

------------------------------

Ucapkan selamat tinggal kepada kulit bermasalah
Kini tiada lagi wajah berjerawat punca rasa rendah diri bagi Nini sndiri

Ini adalah real testimoni dari @shakleebynini
Kiri➡ pic sebelum
Kanan➡pic terbaru

Nini bukan dilahirkan kulit mulus licin cantik jelita meletup kebabom!
Kulit Nini bermasalah dr mula sekolah menegah dan makin memburuk bila mula masuk kolej
Kulit berminyak, berjerawat, rendah diri bergabung menjadi satu

Orang lain habis beribu nak kurus.
Nini pula perabih nak kulit cantik.

Sebut je produk apa tak penah Nini calit kat muka ni
Tp semua tak berkesan sebab nak KULIT YANG CANTIK KENA BERMULA DARI DALAM

Alhamdulillah 2 tahun bersama Shaklee secara konsisten kulit Nini kembali normal bukan licin 100% tapi bila saudara atau kawan tengok mesti diorg tegur. Pakai apa? Seronok kulit dah kembali normal

FB: Nini Yamino










Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

SMS/WHATSAPP 013-570 7812

Instagram @shakleebygee


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLE



Continue Reading

Apr 9, 2016

Ingin Berniaga? Mencari income tambahan?




Ingin berniaga?
Mencari income tambahan?
Tiada pengalaman berniaga?


Jika ANDA berminat untuk berniaga & tambah pendapatan, jangan risau! Dengan bisnes Shaklee ANDA boleh mula berniaga sekarang!

  • TANPA modal tinggi
  • TAK perlu stok
  • TAK perlu packing & pos barang kerana semua diuruskan pihak Shaklee
  • 100% Online - Order barang online, class online, group guide online dan banyak lagi!

Kenapa perlu pilih KAMI? kerana KAMI juga menyediakan GAMBAR & TESTIMONI PRODUK untuk ANDA!


Benefits:
  • layak mendapat UNTUNG RUNCIT hingga 30%
  • dapat BONUS drpd JUALAN PERIBADI + KUMPULAN
  • bonus tak terhad dari 2-6 angka setiap bulan
  • berpeluang mendapat CAR Bonus (wang tunai)
  • berpeluang menyertai trip percutian 5 Bintang (dalam & luar negara & umrah)
  • produk Shaklee yang sudah berusia lebih 101 tahun (Vitalea multivitamin yg tertua di dunia)
  • produk yang sentiasa berkesan, sentiasa selamat dan mesra alam
  • lengkap dengan kajian klinikal dan R&D 
  • produk dijamin HALAL 

Dengan HANYA mendaftar keahlian Shaklee RM79.50 untuk seumur hidup dan ANDA boleh memulakan bisnes sekarang juga!


Hubungi gee utk details :

@shakleebygee 013-5707812
@shakleebygee 013-5707812
@shakleebygee 013-5707812

‪#‎geejualshaklee‬ ‪#‎shaklee‬





Continue Reading

5 Cara Detox Lebih selamat dengan Shaklee (Kempen Detox Shaklee)




Apa itu detox? Detox adalah proses membuang dan membersih segala kotoran dan bahan buangan atau toksik dari tubuh badan. Detox penting untuk membuang toksin dalam badan dan ia merupakan asas untuk membaiki dan mengekalkan kesihatan yang baik.


Korang Tahu tak? Badan melakukan proses detox sepanjang masa. Dan detox melibatkan lebih daripada satu organ dalam badan iaitu detox melalui najis, urin, peluh dan kulit.


Jika anda berhasrat untuk kurus, cantik, nak betulakn hormone, sembelit, badan cepat penat, semuanya perlu detox terlebih dahulu.


* * *

Kempen Detox Shaklee. Kempen ini bermula April hingga Jun 2016. Apa yang ada dalam Kempen Detox Shaklee ini?


--------------------------------------------------------------------------- 
Setiap pembelian Set Kempen Detox Shaklee ANDA layak menyertai satu grup khas ( DETOX PROGRAM) bersama kami dengan bantuan + Khidmat Nasihat drpd Nutritionist Shaklee sepanjang kempen berjalan dari April - Jun 2016.
---------------------------------------------------------------------------





Detox darah (detox satu badan)
  • Alfalfa – sumber makanan yang sangat beralkali, ia bertindak meneutralkan darah yang berasid, membuang angin dalam badan 
  • Vivix – super ditox dengan Vivix! Ia membantu membersih organ, darah dan sel2 dalam badan, termasuk membersih kotoran seperti bahan toksin dan beracun dari sistem badan, memperbaiki penghadaman,

Detox hati
  • DTX Complex – membantu menyingkirkan racun dan bahan toksin yang terkumpul di dalam hati, menapis toksin dalam badan

Detox Usus
  • Herblax – sangat efektif dalam membantu membersih najis2 yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh, mengatasi masalah sembelit, mudah membuang
  • Peppermint Ginjer Plus – membantu melegakan ketidakselesaan perut, kembung perut, membuang angin, membantu masalah penghadaman, mencuci usus 









Meal plan sepanjang program detox juga turut disediakan bagi ANDA yang membeli set DETOX CAMPAIGN :)















Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

SMS/WHATSAPP 013-570 7812

Instagram @shakleebygee


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)




Continue Reading