Feb 26, 2017

Rutin Bekerja dari Rumah (Shaklee)


Assalamualaikum & hi ;))

Apa kabar semua? Moga semua ceria selalu ye. Hihi. Entri kalini bukan pasal produk Shaklee. Tapi gee saja2 share sebahagian apa yang gee buat dalam bisnes ni (Shaklee laa kan hihi)



Sesi mengecop flyers 




Ni flyers yang gee beli dari Rekaneka


Stickers ni pun dari Rekaneka 





Paling gee suka buat amik gambar produk! hihi. Alhamdulillah setakat ni mostly gambar produk tu semua gee amik sendiri dan guna hp Honor 6 je sekarang ni. Cantik ke gambar dia? Hihi 






Study produk! 
Ni paling wajib bila korang dah 
buat bisnes Shaklee ok!

• • •

Ok. Setakat ni dulu untuk entri kalini k. Korang ada instagram or facrbook ke jemput singgah & follow gee ok ;))








Terima kasih sudi baca & singgah blog gee.
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera ^_^