Aug 11, 2017

2 Produk Shaklee yang Paling Gee Suka


Dalam banyak suplemen Shaklee tu ada dua item yang gee paling suka. Dua ni jugak yang gee mula mula amik sejak kenal Shaklee.

Sebab apa? Ok jom Gee share sikit kat korang yer.


VITAMIN C PLUS 




Ni yang pertama gee consume dulu. Memang jatuh cinta terus. Mula dulu amik untuk kulit. Tapi tak sangka resdung pulak ok skali. Gee dulu jenis slalu bersin, hidung sensitif if kena habuk or debu. Kerap selsema. Alhamdulillah sekarang dah ok. 

Part kulit memang best la vitamin C ni. Jerawat memang jarang sangat dah naik. Ada pun naik dia cepat kecut. Parut takda yang tinggal. Biasa akan cepat hilang. 

Kulit muka jugak Gee rasa lebih lembut banding dulu. Sebab dulu muka gee ada jerawat pasir. Rasa la kasar dan tak licin bila pegang muka tu. 


ESP - Energizing Soy Protien




Ni paling best. Sedap pun ya. Paling syok tu kenyang sangat la minum seshake ESP ni tiap pagi. Gee suka amik pagi sebab jarang nak amik heavy meal pagi tu kan. 

Untuk kulit among the best & must! Sebab protien ESP ni penting untuk renew sel kulit kita. Once konsisten amik ESP ni kan, boleh rasa kulit jadi lebih cerah, tegang, parut pudar, kulit berminyak dah ok, jarang kena sunburn dan berat pun mantain yer. Best kan. 


Gee nak share jugak even rasa segan ni hihihi. Muka 3 tahun lepas. Hehe 

Macam kureng tembam dah tang pipi.




Jika tanya tang berat tu, berat gee memang lebih kurang jer dari dulu. Tak berubah. Cuma rasa badan rasa lebih sihat. 

Syukur Alhamdulillah Ya Allah.









Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!