Oct 17, 2017

Promosi Ostematrix 3 Hari!


Sempena Hari Osteoporisis Sedunia, Shaklee Malaysia buat promosi best!

Promosi dia,

Beli 3 botol Ostematrix dapat diskaun 5%! 

Tapi promosi ni valid untuk 3 hari saja yer 





Ok. Sekarang gee nak share apa Ostematrix ni pulak.


Bagi yang tak suka or jarang minum susu macam gee tu solution dia korang semua bolrh amik OSTEMATRIX. Cukup untuk bekal kalsium untuk tulang, sendi dan otot badan! Telan saja tau. Mudah!

Daripada tak ambil kalsium terus atleast bila consume Ostematrix ni dapat lah bekalan Kalsium, Magnesium, Vitamin D, fosforus, zinc, kuprum, mangan dan boron dalam tiap biji Ostematrix tu.





Jom Gee share kebaikan OSTEMATRIX:

-Menguatkan tulang dan gigi 
-Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
-Memulihkan kekejangan, kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagi preggy mommy)
-Meringankan stress
-Menstabilkan tekanan darah
-Meringankan sakit ketika haid (Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, retensi air)
-Membantu kekal bertenaga dan bersemangat
-Membantu masalah gastrik
-Membantu dalam pengurusan badan
-Mengatasi sembelit
-Memudahkan rembesan keluar sisa dari perut dan usus
-Memperbaiki jantung berdebar & menstabilkan denyutan tidak sekata penyakit jantung
-Menggalakkan tidur yang lebih selesa
-Lebih mudah untuk bangun pagi
















Promosi Ostematrix hanya sah untuk 3 hari saja!







Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!