Jan 13, 2018

Kalau Bayi Anda Ada Ruam, Cuba Sapu Krim Ni Cepat!




Bayi kena ruam? Si ibu risau susah hati. Banyak ruam merah-merah tumbuh kat kulit bayi. Kesian tengok bayi menangis. Lagi buat si ibu tak senang duduk.

Apa penyelesaiannya? Jangan risau. Kami ada cara untuk merawat bayi ruam.

Masalah bayi ruam ini sudah menjadi perkara biasa. Setiap ibu bapa pasti akan mengalami perkara ini. Namun ibu bapa perlu berhati-hati apabila memilih krim untuk bayi ruam.

Kenapa ia boleh membahayakan kesihatan bayi anda?

Terdapat berbagai jenis krim yang dijual di pasaran. Jadi, kita khuatir bahan-bahan yang digunakan dalam krim berbahaya untuk bayi. Dan kulit bayi juga sangat nipis dan sensitif.

Apakah krim yang sesuai untuk ruam bayi di muka dan badan?

Gee ingin perkenalkan krim serbaguna daripada Shaklee, Herbal Blend Multi-Purpose Cream.

Herbal Blend ni sangat best! Gee satu keluarga juga menggunakan krim ini setiap hari. Malah, customer gee yang ada masalah bayi ruam juga menggunakan Herbal Blend ini.

Mari lihat dulu testimoni Herbal Blend untuk masalah ruam pada bayi.

Testimoni Herbal Blend Untuk Ruam Bayi

1. Customer Gee yang ni dari Sabah dan baru je beli Herbal Blend ni 1 Januari 2018 lepas. Beli umtuk anak beliau yang ruam. Alhamdulillah dah sapu Herbal Blend ni ruam makin ok, kulit baby licin, flawles kata maknya. Hihi



2. Yang ni pulak testimoni dari rakan Gee sendiri.  Sama juga untuk baby dia yang ruam.



Sekarang mari berkenalan dengan Herbal Blend Shaklee in.




Apakah Herbal Blend Shaklee?
  • Ia adalah krim serbaguna untuk kegunaan harian anda. Herbal Blend ini diekstrak dari herba tulen & semulajadi iaitu sej, horse chesnut, yarrow dan rosemary. Herbal Blend ini juga tidak berminyak & melekit tapi anda akan berasa dingin dan bermentol setelah menggunakan krim ini. Yang penting krim ini BEBAS paraben dan steroid (sebab tu sesuai untuk bayi). Herbal Blend ini juga telah diuji secara klinikal, berkesan untuk melembutkan kulit kasar, pecah-pecah pada siku, lutut dan tumit.

Kebaikan Herbal Blend Shaklee
  • Menghalus dan melembutkan kulit atau tumit kasar
  • Mengecutkan jerawat
  • Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala (sesuai untuk bayi)
  • Menghilangkan luka dan merawat eczema (boleh sapu bila kering)
  • Melegakan gigitan serangga / nyamuk
  • Memperbaiki bisul yang tumbuh agar cepat kecut
  • Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
  • Krim untuk mengurut badan lenguh
  • Merawat kesan luka melecur pada kulit
  • Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
  • Melegakan atau mengurangkan kulit gatal-gatal 
  • Memberi keselesaan semasa demam apabila disapu pada badan
  • Sesuai untuk kulit jenis alergik 
  • Sesuai juga sebagai losyen harian

Lihat juga :

Testimoni Sendiri Herbal Blend Shaklee

Keistimewaan dan Testimoni Herbal Blend Shaklee

Testimoni Enzema 



Banyak kegunaan krim Herbal Blend ini kan? Dia dari peringkat bayi hingga dewasa boleh guna. Ibarat satu keluarga boleh guna sama-sama.

Bagi anda yang ada bayi ruam, kulit sensiftif dan sebagainya, anda boleh mencuba Herbal Blend Shaklee ini. Satu tiub dia tahan agak lama juga.

Boleh menghubungi Gee terus ke 013-707812 atau klik bawah ini terus untuk Whatsapp Gee ok.


 http://Www.wasap.my/60135707812