Feb 6, 2018

Dalam Kenangan (2-5 Februari 2018)


Dalam entri ini Gee just berkongsi gambar untuk tatapan korang yer. 
Boleh jadi kenangan untuk Gee sendiri jugak di masa akan datang.

Pemandangan dari bilik hotel tempat gee menginap, Sunway Resort Hotel dari tingkat 17


Gambar ni gee amik waktu pagi. Acah-acah lah kan bangun pagi view dari hotel tingkat 17 haha

Ni view dari tingkat 12, masa ni Gee tengah tunggu dobi. hihi

View dari level 12, cantik sangat kan??

Dah chek out dari hotel, masa ni nak balik ke Johor dah.

Masuk seremban kejap berhenti makan

First masuk seremban ni, waa banyak nya shopping mall dia hihi






Singgah Seremban sebab nak stop makan kat sini. Kawan gee gtau best makanan sini.

Sebabkan lapar, dah lama tak makan makanan semenanjung ni sampai tak sempat amik gambar makanan. hihi

Masa ni park keta kat depan ni




Kali pertama makan ais kerim haagen dazs, sedappp!

My faveret perisa vanilla lah. hehe


View dari rumah makcik Gee kat Johor. Singgah sini jap sebelum balik Sarawak.


Sekian untuk entri ni. Terima kasih :))