Jul 21, 2018

Testimoni Youth Shaklee: Parut makin pudar dan hilang!


Testimoni Youth Shaklee untuk kulit berparut dan bekas jerawat.

Ramai yang ada masalah kulit berparut dan bekas jerawat. Dah mencuba banyak jenis produk penjagaan muka juga tidak dapat menyelesaikan kulit parut dan bekas jerawat. Betul tak?

Kini tak perlu risau lagi. Gee nak kongsikan satu produk penjagaan kulit / skincare iaitu Youth dari Shaklee untuk anda.

Jom kita lihat dulu testimoni dari pengguna Youth untuk kulit berparut dan bekas jerawat.







Jelas nampak beza kan? Bila tengok gambar testimoni Youth atas ni masalah parut dan bekas jerawat dia makin pudar dan hilang. Kulit juga nampak lebih sihat dan muda. Kesan juga lebih cepat kan?

Skincare Youth ni beri kesan cepat dan betul berkesan sebab bahan dalam skincare Youth ni sendiri.

Yang special Youth ni bahan dia siap dipaten lagi. Nak cari skincare yang macam Youth nak tak nak kena beli set skincare Youth lah!😃


Jom kita lihat apa bahan utama Youth ni yang banyak membantu baiki kulit berparut dan bekas jerawat jadi licin dan cantik semula.

🍂Muscadine grape - menghalang kerosakan kolagen dan elastin untuk kulit.

🍂Lotus japonicus - menjana semula sel untuk hasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.

🍂Apple stem cell extract - mempercepatkan pembaharuan sel kulit, jadinya kesan parut lebih cepat dibaiki.

🍂Schisandra chinensis fruit extract - menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksida. Kulit yang rosak seperti kesan parut dan bekas jerawat akan dibaiki semula.

🍂Vital repair+ complex - menggalak tumbesaran sel kulit yang rosak seperti parut jadi lebih sihat.


Best kan skincare Youth ni??

Sekarang kat Malaysia ni dah makin ramai yang bertukar guna Youth. Ada yang sebelum ni guna jenama skincare premium dari Jepun, Korea dan Eropah dah ramai bertukar kepada Youth pulak.

⭐Youth beri kesan lebih cepat!
⭐Youth lebih berpatutan harga dia!
⭐Youth lebih organik dan dipercayai!

Hanya yang dah rasa sendiri kehebatan YOUTH baru dapat alami sendiri kesan dia.




Nak cuba skincare Youth jugak macam gee?
Nak tau berapa harga Youth?
Jomm hubungi gee sekarang!

Klik gambar bawah ni untuk order Youth terus dengan Gee.

 www.wasap.my/6013-5707812