Jul 13, 2018

Testimoni Youth Shaklee untuk Lelaki


Testimoni skincare Youth Shaklee untuk orang lelaki.

Lelaki sekarang dah makin ramai yang mula menjaga kecantikan kulit. Boleh lah kongsi suami isteri beli dan guna skincare Youth ni bersama😃. Jimat berbaloi. Dua dua kulit sihat cantik berseri. Hihi

Kalini gee bawakan testimoni orang lelaki yang guna skincare Youth Shaklee. Jom lihat bawah ni.







Nampak beza kan semua testimoni atas tu?

Skincare Youth ni memang banyak membantu masalah kulit seperti jerawat, berparut, kulit kusam, tona kulit tak sekata dan sebagainya.

Rutin penggunaan skincare Youth ni juga mudah dan senang. Ada kat bawah ni gee kongsi👇.


Apa keistimewaan skincare Youth?

💚100% VEGAN - diekstrak daripada tumbuhan
💚Diuji oleh dermatologist - pakar kulit
💚Diuji oleh Oftalmologist - pakar mata
💚Non-Comedogenic - tak sumbatkan liang pori-pori
💚Hipoalergenik - selamat dan baik untuk kulit jenis alergik
💚Sesuai untuk semua jenis kulit
💚Bebas dari 1500 bahan jimia yang berbahaya yang banyak digunakan produk lain
💚Tidak diuji ke atas haiwan
💚Mengambil masa selama 8 tahun untuk menhasilkan YOUTH!  Bukan berbulan ya
💚Ada 8 patent & patent pendings
💚Juga lengkap dengan KEPUTUSAN KLINIKAL 100% BERKESAN👍


Info lagi details YOUTH - Di sini

YOUTH ini ada 6 item semuanya.
Dah baca 5 Step YOUTH? Di sini

Nak tengok testimoni YOUTH Malaysia? Di sini

Nak tau harga retails Youth? Di sini
Gee rekomen join ahli lagi murah & jimat!



Berminat untuk dapatkan Youth Shaklee boleh hubungi Gee terus ke 013-5707812 atau klik pautan Whatsapp di blog ini.