07 April 2019

Viktoria: Berjaya Masuk Ke Fasa 2


Ada fasa-fasa pulak ni. Apa ni? Hihi. Viktoria ni nama grup khas untuk pengedar Shaklee di bawah beberapa orang Master Shaklee.

Tujuan Viktoria ni nak bantu jadi leader Shaklee yang hebat penuh ilmu. Gitu lah. Hihi.



Seronoknya Gee lepas masuk ke fasa 2. Tapi tak semua orang lepas tau. Hanya 58% saja lepas ni. Ni buat yang betul komited dia sanggup buat dan fokus.


Sepanjang di fasa 1 memang banyak ilmu baru, info baru yang Gee dapat. Rasa macam banyak jer lagi tak tau ni. Sebab tu kena terus belajar.

Antara yang Gee dapat dari Viktoria Fasa 1, dari segi:
  • pengurusan emosi
  • pengurusan masa
  • cara fokus yang betul
  • cara buat target
  • cara penulisan di Facebook
  • cara buat poster
  • tips untuk closing 

Dan banyak lagi...

Gee harap Fasa ke 2 Viktoria kalini dapat timba lagi banyak ilmu. Dan tiap ilmu Gee dapat akan dikongsikan ke dalam grup shaklee Victory Empire. Ni grup Shaklee bersama dengan Gee.





NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat nak menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, VICTORY EMPIRE TEAM yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Rakan Shaklee Anda,
Nurzhiana bt Mohd Yunus (Gee)
SMS/WhatsApp :+60135707812
FB Page: 
Ziana Enos Dot Com
Personal FB : 
Ziana Eunos
Instagram: 
@zianaeunos.co


Saya ialah Gee yang juga merupakan pengedar aktif Shaklee yang jujur dan amanah sejak 2015, serta berusaha untuk membantu meningkatkan kesihatan anda. Hubungi saya terus agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda untuk hidup lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin yang betul dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda KHAS untuk CUSTOMERS saya sahaja!



0 comments:

Post a Comment