May 1, 2019

Promosi Shaklee Sepanjang Bulan Mei 2019


Senarai Promosi Shaklee sepanjang bulan Mei 2019. Ada 5 jenis Promosi dari Shaklee bulan ini. Prmosi kalini dari Shaklee lebih fokus untuk berpuasa sempena menyambut kedatangan bulan Ramadhan 2019.


Mari kita lihat ada promosi apa dari Shaklee:

1. Promosi Cinch Shake Mix
Cinch Shake ini ada 3 jenis perasa, jadi promosi akan ada beberapa jenis lagi ikut perasa. Promosi Cinch Shakee ada diskaun 10% dengan setiap belian 2 tong Cinch Shake.


Perasa boleh pilih samada nak perasa Vanilla, Coklat atau Cafe Latte.


2. Promosi Meal Shake
Beli 2 tong Meal Shake layak dapat diskaun 10%.



3. Promosi Performance Drink
Beli 2 tong Performance Drink Lemon Lime (perasa baru) layak membeli Performance Drink perasa Natural Orange dengan diskaun 10%.



4. Promosi Youth Intensive & Repair Set
Set ni kira set yang lengkap dalam rangkaian penjagaan kulit Youth. Ada 6 item kesemuanya yang lengkap untuk rutin penjagaan kulit.
  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defense Moisturizer spf 50
  • Activating Serum
  • Night Ceam (Light / Rich)
  • Radiance C+E


Setiap belian YOUTH Intensive Treatment & Repair Set ini nanti anda akan mendapat Percuma Youth Travel Set & Travel Case berharga RM 285!

Full Set Youth + Youth Travel Set dan Case

Free gift lain yang bakal anda dapat juga;
  • YOUTH Skin Care Guide (E/B/C)
  • Discover Beauty Within Paper bag

Fungsi / Kebaikan Youth:
  • Membantu menangani tanda-tanda penuaan.
  • Mengurangkan kedutan.
  • Mengurangkan bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi (jeragat).
  • Memperbaiki kerosakan kulit disebabkan oleh matahari.
  • Meningkatkan kecerahan dan seri wajah.
  • Membantu membaiki kulit rosak atau breakout.
  • Membaiki kulit yang ada kesan parut dan tidak rata.

Sesuai untuk siapa?
  • Sesuai untuk umur bermula 25 tahun - 30 tahun ke atas
  • Sesuai untuk wanita & lelaki yang ingin menjaga penampilan supaya lebih berkeyakinan.
  • Sesiapa saja yang ada masalah kulit
  • Sesiapa saja yang nak kulit muda dan sihat

Mmebantu anda yang ada masalah kulit seperti berikut:
  • kedutan 
  • kulit tidak anjal, kendur
  • bintik-bintik hitam penuaan
  • jeragat 
  • sunburn
  • tona kulit tidak sekata
  • bekas parut berlubang 
  • kulit kering
  • kulit kusam tak berseri
  • kulit kasar
  • blackhead whitehead

Berapa UNTUNG anda bakal dapat bila beli set YOUTH ini?
  • Penjimatan harga ahli sebanyak RM 335.00
  • Cash Bonus RM 101.92
  • FREE Membership RM 65.00
  • FREE postage RM 10.00
  • FREE Youth Travel Set (Bernilai RM 285.00)
  • Total penjimatan = RM 796.92

T&C untuk Promo Youth:

1. Free Gift adalah limited edition sementara stok masih ada (EXCLUSIVE).
2. Promosi bermula 1-30 Apr 2019.
Selain Free Gift dan Penjimatan;
3. Untuk ahli baru, dapat extra FREE membership + CASH BONUS 101.92.
4. Untuk ahli lama, dapat extra CASH BONUS 101.92


Betul-betul best promo kalini!!

Cantik kan hadiah dia ni?? Kiranya nanti macam nilah Youth Travel Set & Travel Case bakal anda dapat. Boleh bawak ke mana saja. Nak travel naik flight juga senang.


Youth Travel Set dan Case yang kiut hihi

Youth travel set (kiut jer bekas dia kan)


5. Promosi Jom Shaklee
Promosi ini khas untuk ahli baru. Anda boleh membuat belian mana-mana set yang berikut. Jika nak beli semua ketiga-tiga pilihan set ini juga boleh.

A) Daily Essential Set
Set ni satu keluarga boleh ambil. Apa yang ada dalam set ini;
  • Protein ESP
  • Vitamin C
  • Omega Guard
  • Vitalea
  • Bcomplex
  • Vivix



Free gift yang bakal anda dapat juga;
  • YOUTH Skin Care Guide (E/B/C)
  • Discover Beauty Within Paper bag

Kebaikan Daily Essentials Set
  • Vitamin C - meningkatkan sistem imun badan, kurang demam selsema, mencantikkan kulit
  • ESP - memberi tenaga, mengenyangkan, kawal paras gula dalam darah, bagus untuk membaiki kulit jerawat dan parut, rendah lemak & tiada kolesterol serta sesuai untuk berpuasa
  • B-Complex - lengkap dengan asid folik (bagus untuk bakal ibu & ibu hamil), menukar makanan kepada tenaga, meredakan pening dan anti-stress vitamin
  • Omega Guard - suplemen Omega 3, bagus untuk fungsi otak, menjaga kesihatan jantung, membakar lemak dan kolesterol
  • Vitalea - multivitamin lengkap dengan zat besi, bagus untuk masalah anemia, memberi tenaga, pelengkap nutrisi
  • Vivix - suplemen yang mampu menembusi hingga ke peringkat DNA sel dalam badan, baik untuk kesihatan menyeluruh, awet muda dan cergas bertenaga

Siapa yang perlukan?
  • Ada masalah kulit
  • Yang mementingkan kesihatan
  • Pasangan yang berikhtiar untuk hamil
  • Ibu hamil dan berpantang (bonus boleh jaga badan dan kesihatan ibu anak)
  • Untuk seisi keluarga

Berapa untung anda bakal dapat?
  • Penjimatan harga ahli RM 286.30
  • Cash bonus RM 36.00
  • Free Membership RM 65
  • Free Postage RM 10.00
  • Total Penjimatan = RM 397.00


B) YOUTH Starter Set
Set Permulaan bagi anda yang baru nak mencuba skincare YOUTH. Penggunaan starter set ni penting pada yang baru nak mula guna skincare. Asas-asas ini kena kukuh dulu sebelum guna full set rangkaian skincare.

Set ini mengandungi:
  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defense Moisturizer spf 50
  • Night Ceam (Light / Rich)




Free gift yang bakal anda dapat juga;
  • YOUTH Skin Care Guide (E/B/C)
  • Discover Beauty Within Paper bag

Fungsi / Kebaikan Youth:



Sesuai untuk siapa?

  • Sesuai untuk umur 20 tahun ke atas
  • Sesuai untuk yang baru bermula menggunakan skincare
  • Sesuai untuk wanita dan lelaki yang ingin menjaga penampilan supaya lebih berkeyakinan.
  • Sesiapa saja yang ada masalah kulit
  • Sesiapa saja yang nak kulit muda dan sihat
  • Sesiapa yang mencari skincare organik dan selamat

Berapa UNTUNG anda bakal dapat?
  • Penjimatan harga ahli sebanyak RM 238.00
  • Cash Bonus RM 29.00
  • FREE Membership RM 65.00
  • FREE postage RM 10.00
  • Total penjimatan = RM 342.00


C) Vivix Twin Pack
Promosi Vivix ini yang paling ditunggu ramai. Sebabnyak harga jimat berganda!



Set ini mengandungi;
  • 2 botol Vivix

Free gift yang bakal anda dapat juga;
  • Vivix Paper bag

Fungsi / Kebaikan Vivix Shaklee:


vivix shaklee

Sesuai untuk siapa?
  • Yang  pentingkan kesihatan
  • Yang berumur 18 tahun ke atas
  • Yang ada masalah kulit 
  • Yang nak kuruskan badan
  • Yang ada darah tinggi
  • Yang ada gout
  • Yang ada kencing manis
  • Yang ada masalah lutut
  • Yang cepat letih lesu
  • Yang aktif bergerak

Berapa UNTUNG anda bakal dapat?
  • Penjimatan harga ahli sebanyak RM 266.00
  • Cash Bonus RM 34.00
  • FREE Membership RM 65.00
  • FREE postage RM 10.00
  • Total penjimatan = RM 375.00

T&C untuk Promo Jom Shaklee:

1. Free Gift khas untuk promo ini saja.
2. Promosi bermula bulan April 2019 hngga Jun 2019.
3. Khas untuk ahli baru, anda juga mendapat extra FREE membership + peluang CASH BONUS hingga 11%.
(Bagi ahli lama yang dah lama tak aktif juga boleh, anda boleh menghubungi saya terus untuk proses daftar baru).


6. Promosi Shakleebaby
Jika beli satu-satu anda dapat diskaun 30% tapi jika beli mana-mana 3 item tu pulak boleh dapat PERCUMA bag dan bag.

Tapi Shakleebaby ni hanya ada lotion dan massage oil saja. Yang gentle wash tu memang dah habis stok dah.


Kebaikan / Fungsi Shakleebaby:

Shakleebaby Soothing Lotion
• Losyen ini mengandungi beberapa campuran bahan organik seperti chamomile, lavender, minyak rosemary, minyak vanila, minyak biji bunga matahari, minyak biji jojoba dan shea butter.
• Lembut secara semulajadi menjadikan losyen ini terbaik untuk kulit sensitif. Sebaliknya ia memberi rasa yang menenangkan dan melegakan kulit.
• Memberi kelembapan yang optimum untuk kulit si manja.
• Juga dapat mengembalikan nutrien kulit.

Shakleebaby Massage Oil
• Mengandungi campuran bahan organik khas daripada minyak biji matahari, lavender dan chamomile.
• Minyak urut ini sangat lembut dan ia sesuai untuk mengurut bayi pada bila-bila masa.
• Juga boleh digunakan sebagai pelembap setiap kali selepas mandi untuk memberi kelembapan dan melegakan kulit bayi dan anak-anak anda.



Banyak sangat pulak PROMOSI BULAN MEI ini dari Shaklee Malaysia kan?? Meriah order hihi.



Berminat untuk mendapatkan produk / Promosi Shaklee ini? Anda boleh menghubungi saya terus di sini;

Rakan Shaklee Anda,
Nurzhiana bt Mohd Yunus (Gee)
SMS/WhatsApp :+60135707812
FB Page: 
Ziana Enos Dot Com
Personal FB : 
Ziana Eunos
Instagram: 
@zianaeunos.co


Saya ialah Gee yang juga merupakan pengedar aktif Shaklee yang jujur dan amanah sejak 2015, serta berusaha untuk membantu meningkatkan kesihatan anda. Hubungi saya terus agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda untuk hidup lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin yang betul dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda KHAS untuk CUSTOMERS saya sahaja!


NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat nak menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, VICTORY EMPIRE TEAM yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.



0 comments:

Post a Comment