30 July 2019

Hari Guru Peringkat Daerah Dalat


Pertama kali ni Gee menyertai majlis hari guru peringkat daerah dalat yang diadakan di King Wood Resort Mukah, Sarawak.

Kebetulan Gee jadi guru ganti so join skali lah. Memang ramai cikgu yang hadir. Meja tu boleh kata lebih 30 buah rasanya. Untuk baju kami pakai tema batik semua sekolah. Sekolah Gee pakai batik baju warna hitam.

Boleh tengok gambar bawah ni.





Nak amik gambar lauk tak dan sangat seban sekolah kitaorang jadi ajk hadiah.Yang sempat makan menu yang pertama dan last. Yang lain tak sempat sebab kat area pentas untuk upacara penyampaian hadiah.




Bergambar dengan cikgu yg ajar dari tahun 1-6 dulu.

Yang bawah nilah cikgu sekolah Gee ngajar. Tak ramai pun kita orang kurang dari 20 orang.






Ok lah untuk entri ringkas kalini. Korang ada sambut hari guru jugak? Boleh share juga macam mana suasana dia.




2 comments: