27 July 2019

Percuma Suplemen Bernilai Lebih RM600


Dapat benda free seronok kan? Kaklini Gee dapat lagi suplemen percuma! Boleh tengok gambar bawah ni.


Semua suplemen ini anggaran bernilai lebih RM 600 lebih. Terima kasih upline gee yang banyak support kami, Master Firdaus & Master Iffah Anuar.

Sebenarnya, ada lagi yang lain juga dapat suplemen percuma ni. Dalam grup Shaklee kami, geng Viktoria.








Ramai lagi yang dapat. Tapi kita share yang ini dulu.

Seronok ni dalam grup yang aktif & support banyak. Saling bantu membantu.

Nak join grup kami? jommm! Boleh hubungi Gee terus ok.




3 comments:

  1. bestnyaaaaaa.. banyak tu dapat.. dah lama ekin tak minum shaklee yang soy protein tu.. sedap2! tu je yang ekin pernah rasa brand shaklee ni

    ReplyDelete
  2. boleh email sy untuk join team

    aisyah.ambris@yahoo.com

    thank u sis.. sbb bnyak beli dah shaklee ni..bulan2 beli 😂😂😂

    ReplyDelete
  3. wow. terbaik lah. untung :)
    aida pernah try kolagen tu.
    tapi tekak tak brape nak terima la :) payau!
    tapi yg payau tu la yg bagus, kan.

    ReplyDelete