13 December 2019

Lucky Draw Shaklee 2019


Lucky draw dari Shaklee Malaysis untuk minggu 1 dah bermula. Hari ni, 13 December adalah cabutan untuk minggu pertama.



Lucky draw Shaklee ni dibuat secara LIVE di facebook Shaklee Malaysia. So semua orang boleh tengok live.



Untuk minggu pertama dah ada pemenang yang bertuah. Boleh cek list bawah ni. Hadiah adalah seperti tertera pada gambar bawah ini.



Seronok kan dapat luck draw Shaklee ni. Ni kira pertama kali Shaklee buat macam ni.

Macam mana nak join lucky draw ni?

Caranya anda kena berdaftar jadi ahli. Kemudian boleh order mana-mana produk shaklee dan cukup syarat 50uv dalam satu resit layak dapat 1 tiket lucky draw.


Mudah saja kan?? Hadiah semua best!😍😍

Berminat nak join boleh terus hubungi Gee di 013-5707812. Gee sedia membantu.





1 comment:

  1. Eminem is an American songwriter, rapper, record producer and an actor. Hе hаѕ also bееn dеѕсrіbеd аѕ оnе оf thе grеаtеѕt hір-hор аrtіѕtѕ оf аll tіmе, оnе оf thе grеаtеѕt rарреrѕ оf аll tіmе аnd was lіѕtеd іn Rоllіng Ѕtоnе lіѕt оf 100 grеаtеѕt аrtіѕtѕ оf аll tіmе аt number 83. Here are a few more interesting facts and Eminem net worth you might not have known.

    ReplyDelete