27 February 2020

BLNC Shaklee Part 4 - Dapat Hadiah Bernilai Lebih RM 700!


Untuk part 4 blnc ni Gee nak share hadiah yang Shaklee bagi masa pergi BLNC haritu.




Hadiah apa yang kami Shaklee Leader dapat?

  • Tumbler ResV (produk baru launch Mac depan)
  • Flyers ResV
  • Bag Shaklee 
  • 1 botol Zinc Plus
  • 1 Night Cream Light
  • 1 Radiance C+E
  • Car sticker Shaklee baru

Jika dikira semua hadiah Shaklee bagi ada lebih dari RM700! Banyak kan?? Bayangkan semua laader Shaklee yang hadir haritu lebih 1000 orang. Dah berapa dah kan?

Shaklee memang sangat-sangat menghargai semua pengedar dia. Setiap tahun pergi BLNC memang akan dapat hadiah menarik.



Ok, next bawah ni hadiah dari my upline dalam Shaklee iaitu Master Iffah Anuar dan Master Firdaus. Terkejut gak dapat gift ni, tak sangka langsung. Hehe.




Ada 5 orang yang dapat hadiah special ni. Kami dapat:

  • Buku nota
  • Bag dari Thailand
  • Talam cute dari US kot hihi
  • Yang merah tu gelang tangan (ada logo daun Shaklee tu yang mahal. Katanya beli dari US jugak)




Alhamdulillah syukur sangat berada dalam Shaklee dan team yang banyak support dan senang bekerjasama serta tak jemu membantu ni. Tu yang buat Gee makin sayang dengan Shaklee ni lah.


BLNC Part 1

BLNC Part 2

BLNC Part 3




Bagi anda yang berminat dan nak tau pasal Shaklee dan bisnes Shaklee ni bolehlah terus menghubungi Gee. Gee sedia untuk membantu anda yang mahu dan nak!






0 comments:

Post a comment