01 October 2020

Beli Laptop Guna Duit Bonus Shaklee


Last Gee beli laptop zaman belajar dulu. Sampai lepas abis belajar laptop masih ok lagi tapi 2-3 tahun lepas tu dah rosak.

So buat sementara tu Gee guna laptop adik kejap. Laptop kecik tu yang kerajaan bagi untuk pelajar sekolah menengah.

Masa tu tak cukup duit lagi nak beli baru. Dah Gee tak kerja. Cuma masa tu memang dah buat bisnes on9 iaitu Shaklee.
Memang mencabar gak guna laptop orang kan. Sebab Gee banyak aktif blog dan suka cari bahan kat google so guna laptop lebih selesa.

Lama jugak lah guna laptop adik tu. Kena share guna. Jadinya Gee kumpul duit dan guna hasil duit bonus Shaklee tu beli laptop baru.

Akhirnya dapat jugak beli laptop baru jenama Acer. Amik yang paling murah kat kedai tu haha. Sebab sekadar nak guna untuk on9, google, update blog dan ada tempat simpan banyak gambar kat laptop. Syukurlah dari tak ada kan.




Alhamdulillah dah dekat 2 tahun kot Gee guna laptop baru ni (baru ko nak cerita kat blog ye Gee haha). Saja nak share kat blog buat kenangan kan. tetiba malam ni rajin pulak tulis.

Cuma sekadar nak berkongsi yang Gee dapat beli laptop hasil usaha buat bisnes Shaklee. Seronok sebab hasil usaha kita sendiri kan?


Tu antara sebab Gee kekal buat bisnes Shaklee ni, sebab ada banyak impian tertunai, selain dapat menjana income tetap tiap bulan. Maksudnya Gee dapat bonus Shaklee ni tetap pada 14 hb tiap bulan. So far sekarang kekal 4 angka sebulan.


Kenapa Gee pilih bisnes Shaklee?
  • Yuran murah RM35 boleh terus mula.
  • Tak perlu pening beli stok beribu.
  • Tak perlu packing barang. Shaklee ada sedia on9 oder dan juga team Gee (master ada bantu juga).
  • Boleh pilih on9 dan offline.
  • Flexible di mana saja boleh buat.
  • Ada handphone dan internet.
  • Ada support group.
  • Ada guide dari Master dan mentor.
  • Ada modul bisnes yang mudah.
  • Umur 19 tahun ke atas dah boleh join.
  • Bisnes boleh diwarisi.


Banyak lagi best. Yang penting kita betul nak, komited dan rajin. Tak putus asa.

Bagi yang berminat buat bisnes Shaklee atau nak tau dulu boleh hubungi Gee terus ok. Gee sedia bantu.






Gee atau Ziana Eunos
Blogger
Pengedar Aktif Shaklee sejak 2014
Shaklee Business Leader
Founder Victory Empire Team
013 570 7812




11 comments: