23 October 2020

Hiking Lagi di Gunung Pulai Johor

 

Kalini Gee datang lagi hiking di Gunung Pulai pergi dengan adik sepupu pulak. Seronok pulak pergi hiking hehe.




Ni dia sepupu Gee tu. Kami berdua jer pergi. Gerak pagi dalam 7.30 macam  tu tunggu hujan reda. Semangat nak pergi kan. 

hiking gunung pulai

Kalini pergi best lagi Gee rasa, dapat tengok air terjun. Kuat betul air terjun tu rasanya sebab malam tu hujan lebat ke pagi. Tu air banyak turun kan.




Boleh nampak kan air terjun dia kuat betul air. Sebelum ni gee ada pergi sini tapi air sikit. Tapi ni nampak air banyak dan kuat. 



Banyak kali pergi baru nak bergambar kat sini. 











Ada lagi air terjun atas tu tapi kami dua tak pergi. Lenguh jalan hiking haha.. Next time pergi. 






Kawasan air terjun kat Gunung Pulai ni ramai yang pergi bila hujung minggu. Ada yang bawak family bersama. Siap bawak bekal lagi. Sebab tu meriah tempat dia.




Kalini pergi seronok sangat puas hati. Next pergi lagi. Haha.

Ni yang first time Gee pergi hiking Gunung Pulai.




2 comments:

  1. hiking,then mandi jap freshkan badan, pastu hiking turun.. best ni

    ReplyDelete