11 January 2021

Makan Apa Harini #1

 

Sempena tahun baru 2021 ni Gee nak buat entri khas "Makan Apa Harini?". Saja buat sebagai kenangan dan memori Gee duk Johor lagi ni tak balik Sarawak lagiπŸ˜‚πŸ˜„.

Ok entri pertama Gee nak kongsikan biskut sedap ni. Biskut coklat chip dan tart nenas. Biskut ni kisahnya kawan pakcik yang bagi bila dia datang rumah melawat pakcik Gee bulan Disember lepas. 


Biskut Chocolate Chip dari Haris Homemade Cookies ni sedap. Gee suka makan. Terasa coklat cip dia. Satu lagi dia orang buat nipis tak tebal so rasa rangup sedap lah bila masuk mulut tu. Ni paling Gee suka makan. hehe






Tart Gulung Premium. Sedap juga rasa dia. Terasa nenas tu. 





Korang minat makan biskut juga? 

Gee nak kata minat sangat tak juga tapi jika sedap tu makanlah hehe. Gitu pulak hehe. 


Nak dapatkan biskut sedap boleh beli dari Haris Homemade Cookies ni. Boleh hubungi 0137245314. Ni Gee bukan agen atau buat review berbayar, free tau. Saja promote sebab sedap rasa dia. 

Tapi jika nak oder Shaklee haa tu boleh roger Gee di 013-5707812. Hihi.




5 comments:

  1. Single ke? Ciannn.... contact i okay. Love u.
    017-4502767

    Linked In : https://my.linkedin.com/in/mohamad-zuhairi-c-a-m-4a5744107

    FB : https://www.facebook.com/mohamadzuhairi.mohamadzuhairi

    Insta :
    https://instagram.com/zuhairizani

    Twitter :
    https://twitter.com/zuhairizani

    ReplyDelete
  2. tart jem !! huaaaaaa sedapnyaaa

    ReplyDelete