12 January 2021

Makan Apa Harini #2

 

Makan apa harini kalini Gee nak share pulak makanan yang Gee suka makan beberapa bulan ni, Nasi Ayam MarryBrown. 



Mula suka makan ni bila makcik Gee tanya nak try makan nasi ayam MB ke? Gee gtau ya boleh juga cuba. Tak sangka pulak bila dah beli tu jadi tersuka makan. 


Packaging dia cantik


Apa yang ada dalam Nasi Ayam MarryBrown?

Ada ayam goreng yang sedap bagi Gee sebab tak ada tulang, ada timun, ada nasi, ada sup yang sedap juga ( Gee suka sup tu memang sedap kena dengan selera Gee) dan ada sos untuk cecah ayam goreng. Satu lagi ada keropok tu juga. 




Kenyang makan satu nasi ayam MB ni. Gee suka. Menu simple tapi sedap dan kenyang. Bagi korang yang suka makan nasi ayam boleh cuba Nasi Ayam Marrybrown. 

Harga RM 8.80 untuk ala carte. Jika by set RM 11.50. 





13 comments:

  1. Tengok doraemon , igtkan diorg nak promote dorayaki

    ReplyDelete
  2. memang sedapp
    penah jga mkn masa ke GM klang tu , cuma kawasan umah takda marrybrown huuuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, jadi favetert terutama anak2 yg suka nasi ayam

      Delete
  3. Husband Fizah suka beli nasi ni kalau pergi MB

    ReplyDelete
  4. Aduhhhhhhh.... Nampak sedap... Lama xmkn marry brown ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni dh lama x makan dulu, baru 2-3 bulan ni kerap mkn

      Delete
  5. Not bad jugak. Mama Tak penah cuba lagi

    ReplyDelete