16 March 2021

Jemputan BLNC 2021


Dapat lagi jemputan ke BLNC. Business Leader National Conference khas untuk leader Shaklee yang efektif saja. Itulah syarat dia.
 
Cuma kalini lain sikit buat secara on9 je. Tak berpeluang jumpa upline dan sideline depan-depan. kita jumpa on9 je lah yer. Yang tahun lepas sempatlah jumpa ramai geng Shaklee. Mujur jugak pergi tahun lepas.



BLNC Shaklee bermula jam 930 pagi. So tengok on9 jelah kalini depan laptop.



Dengar ucapan dari presiden dan owner Shaklee Mr Roger Banet dari US.



Upiline Gee dalam Shaklee antara yang efektif master tiap tahun. Inspirasi sangat.



Paling semua orang tunggu adalah HADIAH! Ya tiap kali join BLNC, pihak Shaklee akan bagi gift pada kami. Yang menarik kalini dapat hadiah produk baru dari Shaklee! Yeayy dapat rasa dulu. Hehe.




Ada lagi yang best nanti Shaklee keluarkan sampul khas untuk raya.



Produk baru yang best BB CREAM!😍. Semua suka hihi. Tak sabar tunggu masuk tengah tahun 2021 ni nanti.



Satu lagi produk baru ESP dalam sachet. Mudahlah nanti nak bawak ke mana saja!




Selain tu kami juga dapat dengar perkongsian dari speaker terpilih seramai 4 speaker. Semua best. Banyak ilmu dan tips baru juga.

So far memang seronok lah BLNC ni. Sebab tu Gee akan usaha untuk dapat jemputan ni!




3 comments: