10 June 2021

Pilihan Set Kurus Shaklee Paling Popular

Set Kurus Shaklee juga antara set paling banyak customers suka oder. Set kurus ini membantu memudahkan proses kuruskan badan dengan selamat dan berkesan.

Apa yang ada dalam Set Kurus Shaklee? Ada banyak pilihan yang boleh anda cuba. 

Yang penting konsep Set Slimming Shaklee ini ada 3 iaitu:

  1. Buang toksin dengan agen detox - Alflafa atau Herblax
  2. Bakar lemak - Lecithin atau Omega Guard
  3. Bina otot / protein - ESP atau Cinch Shakle


Pilihan yang ada dalam Set Kurus Shaklee 

Baru nak mencuba suplemen untuk kurus boleh cuba Set Kurus Bajet Shaklee ni.

Set bajet kurus shaklee


Set Kurus Shaklee


Set Kurus yang ini pula bagi yang tak suka jenis minum boleh amaik 4 suplemen ni. 

Set Kurus Shaklee


Set Kurus Shaklee


Set Kurus Shaklee


Set Kurus Shaklee


Set Kurus Shaklee









Bagi yang nak kurus dan menjaga kecantikan kulit boleh juga mencuba Set Kurus Cantik ni, gabungan Vitamin C, Herblax, ESP dan Omega Guard. Lagi-lagi jika ada masalah jerawat dan berat badan boleh sangat amik set ni. Sambil kuruskan badan sambil tu kawal jerawat dan baiki kulit dari dalam. 


Set Kurus Cantik Shaklee


Set Kurus Cantik ini pula bagi yang tak suka telan tablet boleh ambik bentuk minuman juga ada. 



Jika nak detox untuk menjaga kesihatan boleh amik Set Detox Shaklee ni. 

Macam Gee sendiri memang makan set detox ni untuk menjaga kesihatan. Kadang makan macam-macam sebab tu detox buang toksin dalam badan dengan Alfalfa, Herblax dan DTX.

Yang DTX tu best terutama untuk yang kerap atau ada makan fast food, junk food, seperti nuget, hot dog, mee segera, kek, biskut atau ais krim. Gee rekomen korang amik secara berkala. 


Set detox shaklee




Berminat nak dapatkan Vitamin C, anda bolehlah terus menghubungi Gee di 013-5707182 atau klik gambar bawah ini untuk pautan whatsapp.



1 comment: