09 September 2021

SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA

 


Giveaway ini akan berlangsung dari 2 September 2021 sehingga 22 September 2021.


Story sikit the best suprise yang korang pernah dapat sebelum ni.

Surprise terbaik Gee pernah dapat ialah dapat hadiah telekun Siti Khadijah dan Gelang Swarovski dari upline Gee. Memang terkejut dapat masa tu, seronok hehe.







10 comments:

  1. Semoga berjaya Gee. Naim pun dah join :)

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya, Saya baru rangka sikit entry untuk give away ni

    ReplyDelete
  3. wow, seronoknya dapat gelang Swarovski tuuu. orang kata hasil penat lelah berniaga kan.. ^^ Best suprise untuk peniaga.

    All the best Gee. :)

    ReplyDelete
  4. Good luck. Semoga berjaya kali ini...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Mesti lagi bersemangat!

    Blogwalking dari GA yang sama . Semoga ada rezeki :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete
  6. Salam singgah daripada giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki.. tahniah kerana dapat suprise yang best..

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete