4 Kebaikan Vivix Shaklee Untuk Kurus | Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kurus


4 Kebaikan Vivix Shaklee untuk Kurus | Testimoni Kurus dengan Vivix 

Kebaikan Vivix Shaklee untuk kurus juga boleh? Mesti ramai yang tak tau yang Vivix Shaklee boleh membantu untuk kuruskan badan.

4 Kebaikan Vivix Shaklee untuk Menguruskan Badan

Vivix dari Shaklee merupakan produk anti-penuaan yang terbaik dan terlaris masa kini kerana ianya tinggi antioksidan dan kaya dengan ekstrak RESVERATROL tulen.


Ketahui 4 Kebaikan pada Vivix Shaklee untuk Membantu Menguruskan Badan

1.Resveratrol menaikkan metabolisma badan
Makin tinggi metabolisme makin banyak kalori akan dibakar seterusnya proses pembakaran lemak lebih cepat berlaku dari biasa.

2.Resveratrol menghalang pengumpulan lemak dan memusnahkan deposit lemak dalam badan
Dan lemak-lemak ini semua akan digunakan sebagai tenaga. Cara ini sangat berkesan dan selamat dalam penurunan berat badan kerana lemak-lemak tulen yang akan dibuang manakala jisim otot serta tisu-tisu penting yang lain masih dikekalkan.

3.Resveratrol menghalang kenaikan paras hormon estrogen supaya lemak-lemak tidak disimpan. Hormon estrogen ini sebenarnya yang menyebabkan lebih banyak lemak disimpan di dalam badan. Apabila hormon estrogen ini dikurangkan, tubuh akan berhenti menyimpan lemak dan lebih banyak otot akan dibina.

4.Resveratrol juga memberi rasa kenyang dan ini dapat membantu mengurangkan keghairahan dan selera makan.


Kepada anda yang ingin kuruskan badan atau malas nak ambil banyak jenis supplemen yang lain boleh lah berikhtiar dengan Vivix dari Shaklee ini.. Ia banyak membantu memudahkan proses menguruskan badan. 


Testimoni Vivix Shaklee untuk kurus


Lihat juga:

Bagaimana nak dapatkan Vivix Shaklee? Hubungi Gee terus ke 013-5707812 atau klik di sini untuk Whatsapp Gee.Post a Comment

0 Comments