Selamat Hari Raya 2021 di Johor Lagi!

 Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua! Raya kalini Gee raya di perantauan lagi tahun ke 2 di Pontian Johor. 2 tahun tak balik raya ni sebab covid-19. Bersabarlah kan. Semua kita beraya norma baru duduk rumah je kan. 

Simpan sini buat kenangan masa akan datang. Raya tahun ni ada adik lelaki Gee dengan makcik dan family dia. Semua duduk dekat so tak lah rasa sunyi. Meriah jugak makanan raya dari hari pertama, kedua dan ketiga. 

Bergambar bersama anak buah.Hari Raya Pertama 

Hari Raya Pertama bersama adik lelaki dan makcikMenu raya pertama Menu Raya keduaKek Lapis Sarawak - Kek lapis india dan Oren Cheese yang putih.Menu raya ketiga Tema western, carbonarra encik hanif masak so sedappp!

Raya rumah makcik Menu raya ketiga tadi nasi lemak ayam dan telur mataKek hadiah dari adik sepupu Menu raya pertama tadiBersama anak buahBudak yang menceriakan hari-hari ku haha


Walaupun jauh dari family di kampung kat Sarawak tapi tetap syukur dapat beraya dengan makcik kat Johor. Alhamdulillah. Moga covid-19 segera berakhir tahun depan nak beraya dengan family di kampung lagi.
Post a Comment

8 Comments

 1. Selamat Hariraya Maaf Zahir Batin Dari Mama Sekeluarga

  ReplyDelete
 2. Meriahnyaaa raya walaupun pkp. Selamat hari raya

  ReplyDelete
 3. tq semua :))
  selamat hari raya
  alhamdulillah meriah even raya sndr pkp kan

  ReplyDelete
 4. Salam kenal... selamat hari raya.

  ReplyDelete