Jan 8, 2015

MULTIVITAMIN UNTUK KANAK-KANAK: VITA-LEA FOR CHILDREN (SHAKLEE)




Multivitamin Vita-lea untuk kanak-kanak !

Dah lebih setahun tiada di pasaran kini VITA-LEA for Kids kembali lagi dan tentunya dengan improved formula. Shaklee sangat menitikberatkan kualiti setiap supplemen.

Boleh lihat jadual bawah ini untuk melihat perbandingan.




Kelebihan Vita-Lea for Children
  • Ia lengkap dengan 18 multivitamin & multimineral termasuk 100% Vitamin C, D, E dan 8 jenis vitamin B yang akan membantu melengkapkan nutrisi dalam badan di mana ia tidak dapat diperolehi semuanya dari makanan seharian.
  • Juga mengandungi 200mg kalsium, magnesium, zinc, cooper dan banyak lagi yang akan membantu proses tumbesaran dan pertumbuhan tulang kanak-kanak. 



Fungsi Vita-Lea for Children
    • Membantu menguatkan kecerdasan minda
    • Menyokong kesihatan dan pembinaan tulang yang kuat
    • Menguatkan gigi
    • Membekal makanan kepada sel badan untuk memastikan tubuh lebih bertenaga dan sihat
    • Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
    • Melindungi kesihatan otot, jantung dan fungsi saraf
    • Mengekalkan tekanan darah dan rentak jantung yang normal
    • Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelak anemia atau merawat anemia
    • Membantu meningkatkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan
    • Mencegah penyakit beguk (tiroid)
    • Membantu dalam penyerapan zat dari makanan harian


      Siapa yang perlu mengambil Vita-Lea For Children? 

      Sesuai untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas yang ada masalah :
      • Kurang minum susu 
      • Kurang atau memilih makanan 
      • Tak suka makan sayur, buah
      • Kerap jatuh sakit seperti demam, selsema 
      • Kurang aktif dan cergas

      Vita-Lea For Children juga sesuai diambil jika ibu bapa yang ingin menguatkan sistem imun tubuh dan melengkap nutrisi harian anak-anak.





      Tahukah anda makanan di atas menyamai 2 biji Vita-Lea For Children !

      Cuba bayangkan jika anak-anak anda perlu mengambil semua jenis makanan di atas untuk mendapatkan nutrisi penuh seperti itu .. sudah tentu sukar kan.



      Inilah dia bentuk VITA-LEA untuk kanak-kanak. Saiz sebesar duit syiling 10 sen. BESAR?? Jangan risau ok sebab boleh dikunyah macam gula-gula. Rasa manis masam macam buah anggur. Mesti kanak-kanak suka.. Mak budak pun suka sekali tau !! hehe


      Lihat Testimoni Vitalea untuk kanak-kanak di sini





      Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .



      Nurzhiana Mohd Yunus

      Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

      sms/whatsapp : 013-570 7812

      Instagram @shakleebygee


      TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)