Sep 19, 2015

Jom rebut peluang percutian percuma ke Bangkok tahun 2016 selama 4 hari 3 malam




Assalamualaikum dan Hi :)

Bulan ni eksaited terlebih cik gee nak bagitahu yang Shaklee ada offer tawaran PERCUTIAN PERCUMA ke BANGKOK tahun depan, 2016 selama 4 hari 3 malam. Tawaran ni PERCUMA tau!


Memang syok habis kalau dapat join sekali ni. Bangkok memang banyak tempat-tempat menarik, banyak tempat shooping (memang syurga untuk tempat shopping) dan macam-macam lagi. Best tak best?



Macam mana nak rebut peluang percutian percuma ke Bangkok ni? Jom cik gee nak cerita sikit.

1- semua ahli shklee lama dan baru. Jika yang baru nak berdaftar boleh berdaftar dengan cik gee.

2- semua ahli yang aktif berbiznes shaklee dan tekah naik ke pangkat SUPERVISOR

3- semua ahli baru yang mendaftar keshlian shaklee dari bulan Januari 2015 – Januari 2016 (ahli baru anda boleh berdaftar dengan cik gee)

4- Syarat yang lain cik gee akan terangkan kepada anda nanti. Yang paling penting nada berdfaftar keahlian Shaklee bersama team kami #TeamZinniaAura dan bawah susur galur Grup Jutawan.

Cik Gee bukak tawaran untuk sesiapa saja yang betul-betul berminat dan serius untuk berbiznes Shaklee bersama cik gee. Insha Allah cik gee akan guide dan bantu anda semua yang beul-betul nak berjaya !


Bagi yang berdaftar ahli Shaklee dengan cik gee, cik gee akan share TIPS EKSLUSIF ni untuk anda : (free saja ya)

- Cara berniaga & tambah follow instagram sehingga 5k, 10k, 20k
- Cara berniaga di facebook
- Cara tambah rakan-rakan facebook
- Tip berbiz shaklee dan macam-macam lagi ya !




Lagi satu cik gee nak bagitahu benda apa yang best yang anda dapat bila layak dapat percutian percuma ke Bangkok ni.

- Tiket penerbangan percuma
- Penginapan percuma (4 hari 3 malam)
- Dapat wang tunai akan duit belanja
- Makan / minum secara percuma
- Pengangkutan percuma
- Dapat jalan jalan & shopping ke tempat yang menarik di Bangkok


Menarik kan? Jom cepat-cepat bagi berminat tu. FAST ACTION FAST RESULT !







http://zianaeunos.blogspot.my/2015/06/vita-lea-percuma-jika-mendaftar.html




Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .



Nurzhiana Mohd Yunus


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116


sms/whatsapp : 013-570 7812


FB Page : Ziana Beauty Shoppe



Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya. 






23 comments:

  1. bestnyaaaaa


    Azney singgah BW dari segmen Emas Putih :)
    http://www.azneyshamsuddin.com/

    ReplyDelete
  2. wahhh... untunglah sapa yang dapat pegi bangkok tu...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #18. (^_^)

    Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-url-blog-18.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  3. macam best..nak try jugak 1 ari nt la..hihihi

    ReplyDelete
  4. Salam... hi Ziana..!
    Wahh seronok gak kalo dapat jenjalan free ni kan...:D

    Ni kunjung balas @notachentamummy.blogspot.com

    Thanks..Done follow..:D

    ReplyDelete
  5. Bestnya kalau dapat pergi ni hehehe...
    Singgah dari blogwalking emas putih....

    ReplyDelete
  6. good luck! semoga dapt gi.. best tu
    Terima Kasih join Pencarian bloglist nurfuzie.com #1..
    Jom BW peserta yang lain : Bloglist Nurfuzie.com

    ReplyDelete
  7. macam best apa apa pun good luck

    blogwalking follow sini dari Peserta Pencarian Bloglist Nurfuzie Dot Com #1

    theyanaonly

    ReplyDelete
  8. balas kunjungan kat sini =) best nya..gudluck yer!

    ReplyDelete
  9. http://madey09.blogspot.my/ kenalkan blog wow!!! bestnya jika dpat travel di Bangkok

    ReplyDelete
  10. best giler klo dpt g bangkok heeee

    BW daripada Bloglist Nurfuzie Dot Com #1

    ReplyDelete
  11. salam, BW here :)
    wah untungla ahli shaklee bpluang g bangkok

    ReplyDelete
  12. hi. PG singgah blogwalking dari blog emas putih ;)

    ReplyDelete
  13. wahh macam best je. dapat travel ke bangkok :D

    Blogwalking dari Blog Kak Uzu (EmasPutih) :D

    Alja no 28 (www.cahayapermata.my)

    ReplyDelete
  14. Best ni kalau dapat pegi bangkok..belum sampai lagi ke sana..:-D

    ReplyDelete
  15. fidh dah jadi ahli cuma tak berapa aktif jer...
    Baru follow sini..jemput singgah blog baru Fidah yer
    http://iampiegirl.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. kenal ke dengan Mustafa & norlin? ahli shaklee...

    ReplyDelete
  17. good luck cik gee... moga dapat capai impian ke bangkok! :D

    ReplyDelete
  18. Good luck untuk Cik Gee dan team yer ^-^

    ReplyDelete
  19. saya dah jadi ahli..rugi sapew tak JOIN banyak kelebihan selain dari melancong

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete