Sep 19, 2015

Jom rebut peluang percutian percuma ke Bangkok tahun 2016 selama 4 hari 3 malam




Assalamualaikum dan Hi :)

Bulan ni eksaited terlebih cik gee nak bagitahu yang Shaklee ada offer tawaran PERCUTIAN PERCUMA ke BANGKOK tahun depan, 2016 selama 4 hari 3 malam. Tawaran ni PERCUMA tau!


Memang syok habis kalau dapat join sekali ni. Bangkok memang banyak tempat-tempat menarik, banyak tempat shooping (memang syurga untuk tempat shopping) dan macam-macam lagi. Best tak best?



Macam mana nak rebut peluang percutian percuma ke Bangkok ni? Jom cik gee nak cerita sikit.

1- semua ahli shklee lama dan baru. Jika yang baru nak berdaftar boleh berdaftar dengan cik gee.

2- semua ahli yang aktif berbiznes shaklee dan tekah naik ke pangkat SUPERVISOR

3- semua ahli baru yang mendaftar keshlian shaklee dari bulan Januari 2015 – Januari 2016 (ahli baru anda boleh berdaftar dengan cik gee)

4- Syarat yang lain cik gee akan terangkan kepada anda nanti. Yang paling penting nada berdfaftar keahlian Shaklee bersama team kami #TeamZinniaAura dan bawah susur galur Grup Jutawan.

Cik Gee bukak tawaran untuk sesiapa saja yang betul-betul berminat dan serius untuk berbiznes Shaklee bersama cik gee. Insha Allah cik gee akan guide dan bantu anda semua yang beul-betul nak berjaya !


Bagi yang berdaftar ahli Shaklee dengan cik gee, cik gee akan share TIPS EKSLUSIF ni untuk anda : (free saja ya)

- Cara berniaga & tambah follow instagram sehingga 5k, 10k, 20k
- Cara berniaga di facebook
- Cara tambah rakan-rakan facebook
- Tip berbiz shaklee dan macam-macam lagi ya !




Lagi satu cik gee nak bagitahu benda apa yang best yang anda dapat bila layak dapat percutian percuma ke Bangkok ni.

- Tiket penerbangan percuma
- Penginapan percuma (4 hari 3 malam)
- Dapat wang tunai akan duit belanja
- Makan / minum secara percuma
- Pengangkutan percuma
- Dapat jalan jalan & shopping ke tempat yang menarik di Bangkok


Menarik kan? Jom cepat-cepat bagi berminat tu. FAST ACTION FAST RESULT !







http://zianaeunos.blogspot.my/2015/06/vita-lea-percuma-jika-mendaftar.html




Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .



Nurzhiana Mohd Yunus


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116


sms/whatsapp : 013-570 7812


FB Page : Ziana Beauty Shoppe



Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.