Jan 26, 2016

Testimoni sendiri OsteMatrix Shaklee

Assalamualaikum dan selamat sejahtera 


Alhamdulillah harini baru sempat nak updated blog .. dah lama sebenarnya cik gee nak share testimoni sendiri ostematrix Shaklee .

Ostematrix dah masuk dalam list suplemen yang cik gee suka ambil sekarang. Kesan ostematrix ni bagi cik gee agak cepat. Cik gee telan 4 biji tiap malam sebelum tidur , Alhamdulillah tidur rasa lebih lena dan senang bila bangun pagi. Badan pun rasa tak letih sangat.

Satu lagi mudah lawas! Ni yang paling best hihi

Sekarang ni pun mak cik gee sendiri dah habis sebotol ambil ostematrix. Mak bagitau best sangat sebab dia banyak membantu masalah sakit pinggang, badan lenguh, sakit lutut mak. Satu lagi yang best mak cakap dia lawas tiap hari. Kadang sampai membuang 2-3 kali sehari . Alhamdulillah .. sebab tu la orang mengandung di saran ambil ostematrix sebab dia bagus untuk memperbaiki sembelit.



* * *


Ostematrix Shaklee 


Nama lain dia lebih femes dengan gelaran pil kalsium. Sebab Ostematrix Shaklee kaya dengan kalsium, magnesium, vitamin D, zinc, kuprum, magnesium dan boron. Semua nutrien ini perlu ada bersama supaya mudah diserap tubuh dan menghalang endapan pada sesetengah mineral.


Bagi yang tak suka minum susu atau jarang minum susu boleh mengambil Ostematrix Shaklee!
Mudah saja hanya perlu telan!


Sebab apa ramai orang yang memilih Ostematrix Shaklee?
  • Nutrien pembinaan tulang yang lengkap
  • Terbukti secara klinikal
  • Mudah ditelan dan mudah diserap badan
  • VITAMIN SEMULAJADI! 

Kebaikan Ostematrix Shaklee
  • Memulihkan kekejangan, kebas – kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagus untuk ibu mengandung)
  • Meringankan stress dan murung
  • Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
  • Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
  • Membekalkan tenaga sesuai untuk meraka yang sibuk dengan urusan seharian atau bekerja
  • Menstabilkan tekanan darah bagi memastikan tekanan darah berada pada tahap normal
  • Meringankan sakit ketika haid. (Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, retensi air)
  • Membantu masalah gastrik
  • Membantu dalam pengurusan badan
  • Membantu dalam proses pembakaran lemak
  • Membantu dalam mengatasi sembelit
  • Merendahkan kandungan fosfat bagi mereka yang mengidap penyakit buah pinggan kronik

Info dan testimoni Ostematrix Shaklee , baca di sini 










Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116


SMS/WHATSAPP 013-570 7812

Instagram @shakleebygee


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)