Mar 28, 2016

Koleksi Resepi ESP Yang Sedap


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua ^_^

Ada yang sudah mencuba ESP Shaklee? ESP salah satu minuman rutin harian yang cik gee minum setiap hari. Setiap hari ramai yang bertanya cara minum ESP, cara bancuh ESP. Alhamdulillah harini cik gee ingin berkongsi koleksi resepi ESP yangs sedap. Sangat sedap tau, pasti rasa nak minum lagi! hehehe


















Satu keluarga boleh minum ESP Shaklee. Ia sesuai untuk semua kerana khasiat dan kebaikannya yang sangat baik untuk kesihatan dan kecantikan!







Satu lagi resepi ESP yang cik gee suka ialah ESP dibancuh dengan milo!






Kalau awak or orang yang awak sayang ada alami simptom atau dalam keadaan dibawah, maka ESP memang sesuai :-
1. Kulit wajah kusam, tona tak sekata
2. Wajah ada bekas jerawat yang hitam atau parut2 jerawat
3. Rambut sering gugur
4. Cepat penat dan tak bertenaga jalankan tanggungjawab sebagai isteri, ibu,pekerja
5. Menyusu atau hamil
6. Cepat lapar atau asyik nak mengunyah
7. Gastrik
8. Dah makan macam2 vitamin tapi masih takde kesan optimum
9. Luka lambat sembuh atau lepas pembedahan

Tak kisahlah mana2 situasi di atas, maka takde pilihan lain. ESP ja penyelamat anda. Amik satu tin.. eh bukan.. amik dua tin bulan ni sebab bulan ni beli twin set atau buy 6 free 1 ,jimat banyak!!







Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

SMS/WHATSAPP 013-570 7812

Instagram @shakleebygee



TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)