Oct 23, 2016

ESP Shaklee Minuman Berkhasiat






Assalamualaikum & selamat pagi :)

Rutin harian gee as usual minun seshake ESP waktu pagi. ESP ni antara feveret gee sejak mula kenal Shaklee. Alhamdulillah jika boleh gee memang tak nak miss consume ESP sebab best sangat!!

Antara resepi ESP Shaklee yang gee suka buat ialah, 3 sudu besar ESP campur 1-2 sudu susu tepung Everyday (nak bagi rasa berkrim) dengan 500ml plain water! Rasa pure ESP dia... asli rasa soya! Kenyang tak payah cakap, sangattt kenyang tau ..hehe




Kenapa ramai orang sukaaa sangat dengan ESP Shaklee??

  • Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang dengan lebih lama.
  • Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu
  • Nak TAMBAH SUSU BADAN IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi dan kulit baby pon insyaallah gebu dan sihat
  • Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
  • Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda.
  • Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon. Sesuai utk pasangan yg berikhtiar mendapatkan anak

Best kan ESP ni?! Banyaaak sangat manfaat kita dapat bila consume ESP Shaklee ni secara konsisten setiap hari ... InshaAllah.
















Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjt tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

sms/whatsapp : 0135707812

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih memilih Shaklee ;)