Dec 29, 2016

Jom Jana Pendapatan!





Assalamualaikum dan Hi semua :)

Gee nak share satu peluang bisnes buat anda yang betul2 nak berbisnes or nak cari side income

Ok. Gee sekarang ni buat bisnes Shaklee dan seorang bisnes leader dalam Shaklee.


Kenapa Gee pilih Shaklee? 

1. Kekuatan PRODUK. Gee sendiri pengguna produk Shaklee. Alhamdulillah ia berkesan dan banyak bantu gee. Dan kalau tengok testimoni dah banyak2 sangat. Siap ada landmark study (kajian pihak ketiga - boleh rujuk kat sini http://www.landmarkstudy.com/ ). The product speak itself bak kata pepatah. 


2. BONUS Shaklee! Yang ni best. Semua orang pasti suka! Dalam shaklee once dah naik rank, income pun automatik 4 angka. Best kan! Bonus Kereta pun ada. Peluang untuk bercuti dalam & luar negara pun Shaklee bagi secara Percuma. 

*Bonus ni banyak lagi .. nanti gee citer details if korang berminat nak tau k.


3. Sistem ORDER ONLINE. Bila ada sistem ni, bisnes jadi mudah. Tak kisah la korang ada kat mana2, or sedang bercuti ke asal ada internet dan hp pun dah boleh order online dan Shaklee yg akan poskan kepada customer. Dah macam dropship pulak kan. 


4. Tak perlu MODAL buat stok tapi just bayar YURAN ahli yang sangat2 lah berbaloi. Tambah2 ada sistem order on9 tu, so korang xperlu risau if xde barang ready stok. 


Bestt kan bisnes Shaklee ni?! Gee consume produk Shaklee dan rajin share kebaikan produk pun boleh dapat duit tau. 


Jadi sekarang Gee nak open 5 tempat kosong untuk Gee guide korang yang berminat sampai berjaya. Lepas daftar nanti gee akan masukkan anda dalam grup khas di whatsapp & telegram. Gee guide secara percuma aje yea ;))

Terbuka kepada semua yg berumur 18 tahun ke atas.


Your bisnes leader,
Ziana Eunos aka Gee 
0135707812
Founder Esplandor Empire 
Founder Shakleebygee (insta)