Oct 30, 2017

My Shaklee Story: Testimoni ESP




Apa Shaklee beri pada saya ?

Nak sharing sikit kat anda semua yang setia datang blog gee ni :)

Selalu gee asyik share testimoni orang lain je kan.

Ok kalini gee nak share apa gee dapat bila consume ESP pulak.


Mula amik ESP dulu sebab semua cakap ESP ni bagus untuk kulit. Carik testimoni ESP kat google mesti berlambak testimoni ESP untuk kulit. Dalam grup shaklee pun ramai share ESP untuk kulit lagi. 

Memang jelesss lah kan. Nama la perempuan mesti suka bab cantik ni. Hihi 

So gee terus la order ESP nak cuba rasa sendiri efek dia. 


Apa yang gee dapat bila rajin minum ESP ni;

• Ada parut jerawat tu dia cepat elok 


• Kesan hitam bekas jerawat pun cepat je hilang dari biasa 


• Kulit rasa lebih tegang (ni paling bestt laa masa awal2 dulu memang rasa!)


• Rasa kenyang agak lama even lewat lunch pun perut tak rasa kosong melampau (korang ada gastrik wajib try ESP👍)


• Badan tak rasa letih sangat.


• Kuku jadi cantik tak mudah patah. 

Satu lagi kuku kaki gee dulu masa kecik pernah tercabut sebab laci almari jatuh atas kaki. Memang menangis la masa tu kan. So sampai gee besar kuku ibu jari kaki gee tak cantik. Macam ada kesan pecah kat tengah kuku. Ingat akan jadi macam tu sampai bila-bila. 

Tapi syoknya sekarang dah cantik sikit kuku ibu jari gee tau. So dari situ gee nekad nak terus minum ESP. Tak nak skip. 

Aha lagi satu untuk kuku ni korang amik ESP dengan zinc skali. Zinc tu boleh amik multivitamin Vitalea. 


• Rambut dah jarang gugur banding dulu and rambut tak kuning rosak hujung dia (sebab rambut ni perlu protein, ESP kan suplemen protein kan?) 


Nak rasa macam gee juga? Anda kena beli dan cuba ESP ni dulu. 


Macam nilah isi ESP tu ya 


Feveret gee! ESP mix plain water







[9:28 PM, 12/11/2017] +60 13-570 7812: www.wasap.my/6013-5707812