Nov 14, 2017

Kenapa Saya Setia dengan Shaklee #2


Assalamualaikum dan hi semua :)

Ok. Kalini gee sambung bahagian 2 Kenapa Saya Setia dengan Shaklee. 



Alkisahnya ... 

Dulu masa zaman belajar lagi kat universiti tu kan macam macam cita-cita gee. 

Nak kerja kat sini la, nak kerja jadi tu laa. Seronok masa tu borak dengan kawan-kawan. Hihi. Rasa rindu pulak zaman belajar.  


Tapi kan bila dah habis belajar tak sangka pulak terjebak buat bisnes Shaklee. Mula dulu makan jer produk dia. ee mula ambik Vitamin C dulu.

Lepastu baru tergerak nak buat bisnes Shaklee. Hanya duduk rumah dah boleh dapat jana pendapatan tiap bulan. Ni memang salah satu bidang yang tak terfikir gee nak buat pun sebenarnya. 


Mungkin ramai ingat gee ni jadi penganggur duk umah je kan? Sebab kat kampung kan dorang selalu tanya Gee tak kerja lagi ke? Biasa orang kampung ni "  anggap kerja kerajaan " tu bagus. Hehe normal lah kan. 

Tapi gee tak kisah pun. Duduk rumah tapi boleh dapat incom 4 angka sebulan. Alhamdulillah sapa nak bagi kan?


Bonus Shaklee masuk akaun (gee) bank kita. Biasanya dia masuk awal 14hb. 


Dengan pendapatan / bonus Shaklee ni la gee dapat; 

• Bagi duit kat mak ayah
• Bayar hutang PTPTN
• Bayat zakat tiap bulan
• Bayar bil air & elektrik umah
• Bekal suplemen tiap bulan (paling utana Ostematrix untuk kesihatan tulang mereka)

Best kan? Sebabtu lah gee SETIA dengan Shaklee sampai sekarang.

Kenapa bisnes Shaklee?

Bayangkan duduk rumah, dapat income 4-5-6 angka. Pastu dapat tengok mak ayah kat rumah slalu. Rasa gembira sangat. 

Nilah KERJAYA yang gee nak sekarang. 

Bagi gee sendiri, bisnes Shaklee ni memang best. Bila buat betul-betul, rajin & komited pasti boleh berjaya!

Sebab gee dah tengok sendiri mentor-mentor Shaklee ( Master Shaklee) yang lain terbukti berjaya dengan buat bisnes Shaklee saja. 




Salah satu impian gee nak pencen awal dengan Shaklee sebelum umur 35 tahun. Moga dipermudahkan impian gee ni. Amin Ya Allah Ya Mujib.

Siapa nak join gee buat bisnes Shaklee jom! Kita buat sampai berjaya!!! 

InshaAllah gee akan guide dan bantu korang semua.

SHAKLEE THE BEST!!!


Macam mana cara nak join bisnes Shaklee? Boleh hubungi ke sini terus 013-5707812.


#SetiaSelamanyaShaklee
#S2UfamilliesCampaign
#ETcampaign