Dec 10, 2017

4 Sebab Gee Pilih Bisnes Online Shaklee

 


Dalam entri kali ini Gee akan berkongsi apa sebab Gee pilih bisnes online Shaklee. 

Gee sekarang ini buat bisnes Shaklee dan seorang bisnes leader dalam Shaklee. Sudah 3 tahun Gee berdaftar menjadi ahli Shaklee dan sekarang aktif buat bisnes Shaklee. 


Kenapa Gee pilih Shaklee? Mesti ada yang nak tahu kan? 


1. Kekuatan PRODUK

Gee sendiri pengguna produk Shaklee. Alhamdulillah ia berkesan dan banyak membantu Gee dan keluarga Gee skali. 

Dari segi testimoni dah banyak sangat kat google, facebook ke. Ramai yang berkongsi. 

Yang buat Gee lagi yakin sebab suplemen Shaklee ini ada buat landmark study (kajian oleh pihak ketiga - boleh rujuk kat sini)


Selain itu, Shaklee juga sanggup menghabiskan hingga 1 billion untuk tujuan penyelidikan, ujian dan kemajuan produk.

http://www.shaklee.com.my/ms/about/shaklee-difference/

Sebab itulah ramai yang apabila dah mula mengambil produk Shaklee, kebanyakan mereka akan 'repeat order' lagi dan lagi.

" The product speaks it self "

Satu lagi produk Shaklee ini banyak berkaitan masalah kesihatan. Bab kesihatan ini kan setiap masa, setiap hari orang ada masalah kan. Jadi permintaan terhadap produk Shaklee ini sepanjang masa dan bukan bermusim.  


2. BONUS Shaklee Unlimited! 

Yang ini paling Gee suka. Semua orang pasti suka jugak kan! 

Dalam bisnes Shaklee apabila dah naik pangkat jadi leader maka pendapatan atau bonus yang kita dapat pun akan naik dan automatik 4 angka dalam akaun nanti. Best kan! Tapi anda perlu usaha keras ya bukan goyang kaki saja! 




Selain itu, bonus Kereta pun ada. Yang bonus ini dalam bentuk tunai. Nanti dia akan masuk ke akaun kita. 

Satu lagi, berpeluang untuk bercuti dalam & luar negara. Yang ini Shaklee bagi secara PERCUMA  tau!! Siap bagi duit poket lagi tu. Jika destinasi ke luar negara, Shaklee akan bagu juga beg beroda & macam-macam lagi. Seronok kan?!


Boleh lihat kat sini untuk insentif trip Shaklee 2017: 

http://www.zianaeunos.com/2017/12/insentif-trip-shaklee-2017.html


3. Sistem ORDER ONLINE yang sempurna

Bila ada sistem online ini, bisnes Shaklee menjadi lebih mudah. Tak kisah di mana kita berada atau sedang bercuti ke asalkan ada kemudahan internet dan telefon pun dah boleh order suplemen / produk Shaklee dan kemudian Shaklee juga yang akan poskan barang order kita tadi terus ke customer. Lebih kurang macam sistem dropship pulak kan?



Selain itu, sistem online Shaklee2u juga boleh untuk:
•Mendaftar keahlian baru 
•Belian produk (boleh beli dengan kad debit/kredit kita atau pelanggan)
•Penghantaran produk 
•Promosi bulanan
•Boleh tengok jumlah jualan 
•Boleh tengok jumlah bonus/pendapatan
•Belajar ilmu produk
•Jadual latihan/kelas nutrisi serta aktiviti Shaklee di seluruh Malaysia 

Seronok sangat kan? Semua online dan di hujung jari!


4. Tak perlu MODAL yang tinggi

Ya betul. Anda hanya perlu bayar YURAN ahli yang sangat-sangat lah berbaloi.
•RM79.50 untuk Ahli Semenanjung
•RM90.10 untuk Ahli Sabah Sarawak

*Dia termasuk sekali kos penghantaran dan anda juga mendapat set memberkit Shaklee.




  • Lepas buat bayaran untuk jadi Ahli Shaklee tak perlu keluarkan modal lagi. Sebaliknya anda boleh terus buat bisnes!

Bagi yang berminat untuk buat Bisnes Shaklee, anda boleh menghubungi Gee terus. Tapi ini terbuka kepada semua yang berumur 18 tahun ke atas saja ok.


Your bisnes leader,
Ziana Eunos @ Gee
013-5707812