Jun 4, 2018

PROMOSI SHAKLEE JUN 2018


Promosi shaklee untuk bulan Jun 2018 juga menarik seperti bulan lepas.




Promosi Shaklee sepanjang bulan Jun 2018

1.Promosi Cinch Shake Mix

Minuman ink membantu korang kekal cergas dan aktif sepanjang berpuasa di bulan Ramadhan.

Cinch Shake ni gee lebih rekomen pada yang ingin kurus! Sebab apa? Nanti gee jelaskan bawah ni ok.

Untuk setiap belian Cinch Shake ini, korang mendapat diskaun 10 peratus dengan setiap belian 2 kombo Cinch Shake.


Cinch Shake Mix 
  • Minuman yang mengandungi 16 jenis vitamin dan mienral untuk melengkapkan vitamin dan mineral dalambadan. 
  • Mengandungi 16 gram serat agar mudah lawas. 
  • Membekakan 16gram protein untuk setiap hidangan. 
  • Indeks glisemik rendah membantu rasa kenyang lebih lama dan memberi tenaga yang lama. 
  • Leucine membantu mengekalkan otot tanpa lemak. Boleh bantu shape atau jaga badan. 

Kenapa pilih Cinch Shake?
  • Cinch Shake Shaklee yang mengenyangkn dan menurunkan berat badan!
  • Cinch Shake Shaklee merupakan minuman formula proprietari yang dipertingkatkan dengan leucin. 
  • Shaklee menggunakan pengalaman penuh selama lebih 50 tahun dalam dunia nutrisi untuk membangunkan formula Cinch Shake dengan harapan penurunan berat badan menjadi lebih mudah dan selamat.

Apakah Leucine?
  • Leucine merupakan asid amino perlu yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh. Ia merupakan satu-satunya asid amino yang boleh merangsang sintesis protein otot. 
  • Cinch Shake Shaklee yang diperkasa dengan leucin terbukti mampu mengekalkan 100% jisim otot tanpa lemak dan menghilangkan lemak, berat dan inci.


2.Cleanse & Burn Set 

Pembelian untuk satu set cleanse & burn ini korang bakal mendapat eco pack-n-go bag Shaklee secara Percuma!


Kebaikan set ini:
  • Melegakan dan menenangkan perut 
  • Melegakan sembelit ringan 
  • Membantu hati perbaharui, segar dan cergas semula 
  • Meningkatkan penghadaman 
  • Cara semulajadi untuk detox 

Eco pack-n-go Shaklee bag
Eco pack-n-go Shaklee bag

3. Revitalise Set 

Pembelian satu revitalise set ini juga korang akan mendapat eco pack-n-go bag Shaklee.


Revitalise set ini fokus untuk membantu memberi tenaga agar kekal cergas dan aktif semasa berpuasa.

Kebaikan set ini:
  • Polifenol membantu meningkatkan kuantiti kilang tenaga. 
  • Coenzyme Q10 meningkatkan pengeluaran tenaga di dalam sel. 
  • Campuran teh meningkatkan stamina agar anda dapat melakukan apa yang anda perlu secara produktif dalam sehari tanpa rasa letih dan mengantuk. 

4. Set Kecantikan Kulit YOUTH 

Promosi ini dilanjutkan dari bulan Mac lepas. Yang best promosi YOUTH bulan Jun ini korang nanti akan mendapat PERCUMA YOUTH Wristlet yang LIMITED EDITION!

Boleh guna beg ni masa raya nanti! Cun sangat dah tu ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜

Lihat lebih lanjut di sini >> YOUTH Shaklee


5. Promosi Collagen Powder

Promosi Collagen ni gee perasan Shaklee memang buat tiap kali nak raya! Hihi

Mesti nak semua orang pakat dapat kulit cantik muda gebus kan?

Ada 2 pilihan promosi Collagen Powder:

๐Ÿ’šBeli 6 Collagen
  • Percuma 1 
  • Percuma pos
  • Percuma keahlian Shaklee
  • Cash bonus masuk akaun 

๐Ÿ’šBeli 2 Collagen
  • Dalat jimat 5% 




Berdasarkan kajian klinikal, bila guna 8 minggu Collagen Powder (dalam 3-4 kotak) secara berterusan akan dapat perbaiki tekstur kulit wajah & hilangkan kedutan.

Kebaikan Collagen Powder:

- Menyokong penghasilan kolagen dalam tubuh secara semulajadi
- Kulit lebih berseri dan licin
- Mengecilkan liang pori
- Mengurangkan garisan halus
- Mengurangkan kulit kering & menggelupas, kulit lebih lembap & halus
- Menjadikan kulit lebih anjal, lembut dan tegang (termasuk payudara & pinggul)
- Rambut & kuku lebih kuat, tebal dan bersinar
- Menghilangkan pigmentasi penyebab utama jeragat
- Mengurangkan tompokan bulat bawah mata
- Menjaga kesihatan sendi
- Melegakan ketidakselesaan mata
- Membekal nutrisi & penghidratan
- Meningkatkan prestasi tenaga
- Memulihkan saraf



Bermula 1 Jun, semua produk Shaklee GST 0%!



Berminat untuk mendapatkan mana-mana promosi Shaklee bulan Mei ini atau mana-mana produk Shaklee, anda boleh menghubungi Gee terus ke 013-5707812. Untuk pautan pantas anda boleh klik link di pautan whatsapp di blog ini.