Jul 18, 2018

Review Perfecting Skin Toner Youth Shaklee


Review menggunkan pelembap Perfecting skin toner dari Youth Shaklee.


Perfecting skin toner Youth ni antara yang gee suka sangat.  Tak skip langsung guna tau. Selain jadi pelembap kulit muka kita, Perfecting skin toner youth ni juga boleh jadi double cleansing.

Walaupun dah cuci muka dengan Luminous gel oil cleanser Youth, tapi lepas korang sapu dengan Perfecting skin toner Youth ni dengan kapas nanti tengok lah hasil dia, macam kat bawah ni.


Ada lagi daki daki hitam kat kapas tu kan? Tu dia buang semua sel kulit mati dan segala kotoran, pencemaran kat muka. Sel mati ni kecik sangat kita tak nampak so kena guna kapas + sapu toner youth ni untuk buang.

Cuba bayangkan jika muka tak cuci bersih, pastu semua kotoran & bahan kimia ni akan meresap ke dalam kulit kita. Tu yang sebabkan liang pori kat muka jadi tersumbat akibat kotoran. Tambah lagi minyak dari kulit yang nak keluar takde saluran. Tu yang sebabkab jerawat, jeragat semua tu.

Tu sebab gee sekarang ni tak nak skip step guna toner. Memang siang malam gee guna. Sekarang masuk botol kedua dah gee guna. Botol pertama perfecting skin toner Youth haritu gee guna 5 bulan lebih. (Tahan tiap botol toner ni ikut penggunaan masing-masing).



Ok, gee sambung balik😃

Apa yang syoknya lepas beberapa minggu guna Perfecting skin toner Youth ni, pori pori muka akan makin mengecik! (Ni paling gee puas hati sangat sebab sebelum ni payah sangat kot nak bagi pori-pori ni mengecil. Alhamdulillah ada skincare Youth senang hati dah). Muka pun dah tak kusam lagi.


Kenapa Perfecting skin toner youth ni best & terbaik?
  • Dalam Perfecting skin toner Youth ni ada Muscadine Grape Extract yang mana grape premium yang sama ada dalam Vivix  tu. Tu yang buat skin glowing makin cantik. Dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin. 
  • Kandungan green algae - menghaluskan kulit, tinggi abtioksidan yang akan melindung kulit dari radikal bebas dan bagus untuk menghalang pembiakan bakteria jerawat. 
  • Perfecting skin toner Youth juga ada exfoliating effect.Yang ni dia sangat membantu membuang sel kulit mati yang ada terleka pada permukaan kulit muka kita yang banyak menyebabkan kulit jadi kusam gelap, tona kulit jadi tak sekata dan berjerawat. 
  • Toner bebas alkohol! Efek dia sangat lembut pada kulit. Tak rasa pedih. Juga kulit tak rasa mengering lepas guna. Rasa segar dan lembut sangat lah. Terbaik!

Bagi yang ada kulit kering, kulit berminyak, kulit berjerawat atau berjeragat memang sesuai jer guna perfecting skin toner dari Youth shaklee.

Jangan skip toner ya jika nak kecilkan liang roma / pori pori kat muka!


Review Testimoni Perfecting Skin Toner Youth






Macam mana nak dapatkan / order skincare Youth Shaklee?

Hubungi gee ke 013-5707812 atau klik link bawah ni untuk order melalui pautan whatsapp.

 www.wasap.my/6013-5707812


Bulan Julai ni ada PROMOSI SET YOUTH tau! Ada free bag cosmetic lagi tu, Di sini