Aug 7, 2018

Testimoni Youth: 5 bulan Guna Youth Muka Makin Cantik Berseri!


Testimoni Youth Shaklee setelah menggunakan Youth skincare selama 5 bulan.

Kalini gee nak share testimoni dari rakan Shaklee, Ayu yang guna Youth. Serius gee tengok muka Ayu jadi cun habis! Makin cantik muda gee tengok Ayu ni. Ya Allah seronoknya kan. Hihi

Bawah ni gee share gambar Ayu. Haritu sebenarnya Ayu share testimoni ni dalam grup Youth kat telegram. So gee share kat blog supaya korang semua boleh lihat dan baca sendiri pengalaman Ayu ni.

*Ayu ada blog juga boleh singgah blog Ayu Kat sini.

Feedback dari Ayu sendiri lepas 5 bulan guna youth skincare.

Kata ayu;

Memang betul, 2-3 bulan pakai muka tambah burn, kusam, jerawat jeragat semua keluar. Muka berminyak agak teruk walau kerja dalam aircond.

Tapi kena istiqomah, guna je youth ikut step.

Selain tu makan supplement shaklee juga, sye amik Vivix, Collagen, Vit C, Coq Trol & GLA.

Dan buat detox shaklee way juga. Amik detox set Vivix, DTX, Alfalfa, peppermint ginger & herblax.

Air minum secukupnya. Tempoh 2-3 bulan penggunaan kulit akan start detox. Sebab tu muka akan burn, oily dan keluar segala khazanah dalam kulit tu. hihi

Ayu guna full set Youth 5 bulan banyak lagi. kecuali cleanser baru buka baru. (Tahan lama juga set Youth ni kan? Berbaloi dengan harga dia dan kualiti dia juga).


Ni full set Youth


Apa yang gee nak pesan ni, kunci dia konsisten pakai Youth dan suplemen. Jaga apa kita makan minum juga.

Nak kulit sihat cantik kena lah bersabar kan😃. Mana boleh nak semua cepat lagi laj guna Youth skincare yang terlebih organik ni. Yang memang berasaskan tumbuhan. 100% vegan!


Nak join kami guna Youth? Jommm

Youth tengah ada PROMOSI BULAN OGOS NI! Peluang dapat harga murah dan gift best! Lihat Di sini


Lihat juga info & testimoni Youth, Di sini


Untuk info order Youth & Shaklee boleh hubungi gee terus. Klik bawah ni untuk whatsapp ok.

 www.wasap.my/6013-5707812